Ana SayfaDedikoduModel grubu dağıldı mı?

İlgili Postlar

Model grubu dağıldı mı?

Model isimli sevilen müzik grubunun solisti Fatma Turgut, sosyal medya üzerinden “Model bitti arkadaşlar.” diyerek yaptığı açıklama ile Model grubunun dağıldığını açıkladı. Bu açıklama, grubun diğer üyeleri tarafından yalanlandı ve sadece solist Fatma Turgut’un gruptan ayrıldığı duyuruldu. Detaylar haberimizde…

Model grubu son günlerde ayrılık haberleri ile gündemde. Grubun solisti Fatma Turgut, grubun dağıldığını sosyal medya üzerinden “Model bitti arkadaşlar” açıklaması ile duyurmuştu. Ancak, grubun diğer üyeleri de bir açıklama yaparak grubun dağılmadığını, sadece solist Fatma Turgut’un gruptan ayrıldığını açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda ayrılık söylentileri ile sarsılan grubun dağıldığı yönündeki açıklamanın ardından grubun solisti Fatma Turgut ismi ile tek başına sahne almaya başlamıştı.

Grubun akıbeti hakkında son olarak yaşanan gelişme solist Fatma Turgut’un Twitter hesabı üzerinden “Bekle deyip gittiler, ben bekledim, onlar gelmedi. Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi. MODEL bitti arkadaşlar.” şeklinde yaptığı açıklama ile ayrılık haberlerine açıklık getirmiş oldu ve bu konu hakkındaki iddialara son noktayı koymuş oldu.

Ancak, solist Fatma Turgut’un ardından Model grubunun diğer üyeleri de bir açıklama yaptı ve Turgut’un açıklamasını yalanladı. Grup üyeleri, MODEL resmi twitter hesabından, “MODEL dağılmadı sadece Fatma Turgut ayrıldı ne yapacağımızı bilmiyoruz bakıcaz.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Model grubu, 2005 yılında kurulmuş ve 2009 yılında çıkardığı Perili Sirk albümü ile büyük bir üne kavuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler