Ana SayfaDedikoduMiss Turkey’ de Tanıdık Bir Yüz Podyum da Olacak

İlgili Postlar

Miss Turkey’ de Tanıdık Bir Yüz Podyum da Olacak

Miss Turkey’ de Tanıdık Bir Yüz Podyum da Olacak

Bu birbirinden genç yetenek arasında özellikle bir isim var ki öğrenince çok şaşıracaksınız.

21 Eylül akşamı gerçekleşecek olan yarışmada 1 numarada mücadele edecek adayın adı Itır Esen.

İsimden de anlaşılacağı üzere genç manken Yeşilçam döneminin unutulmaz isimlerinden Itır Esen’in yeğeni.

Halasıyla aynı adı taşıyan 1999 doğumlu genç Itır Esen üç yıldır podyumlarda boy gösteriyor.

 

Miss Turkey 2017 bu akşam Grand Pera Emek sahnesinde gerçekleştirilecek. Saat 20:00’da başlayacak olan Miss Turkey 2017’de birbirinden güzel 20 yarışmacı ilk dörde girebilmek için mücadele edecek. Peki Miss Turkey 2017 hangi kanalda  yayınlanacak?

MİSS TURKEY 2017 HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Yarışmaya başvuran yüzlerce kişi arasından büyük bir özenle belirlenen 20 finalist, 21 Eylül gecesi bir defa daha jüri önüne çıkacak. Jüri Başkanı Can Sandıkçıoğlu olmak üzere; jüri koltuğunda 2014 Miss Turkey/World Amine Gülşe, Gazeteci Yazar Güneri Civaoğlu, Besteci, şarkıcı ve söz Yazarı Meyra Ilıcak, Bale-Dans Eğitmeni ve Oyuncu Tan Sağtürk,Moda  Tasarımcısı Özlem Süer, Plastik Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur ve Özak Global Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Alp oturacak. 21 Eylül akşamı Saat 20:30 ‘de başlayacak organizasyon, 1an TV’den ve Miss Turkey resmi hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

MİSS TURKEY 2017 FİNALİST ADAYLARI

Itır Esen, Alara Kaya, Gözde Baddal, Özge Türkyılmaz, Emire Cansu Kurtaran, Ceren Baykan, Ekinsu Kansu, Beril Altuntaş, Deniz Görgülü, Buse Çekmeceli, Merve Argun, Aslı Sümen, Hazal Karasıkı, Bahar Gençalp, Suna Yıldırım, Bahar Merve Zırhlı, Betül Ekşi, Anrea Raema Mungiu, Yasemin Çoklar, Pınar Tartan

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler