Ana SayfaÜnlülerMinik Küfür Edemedi, Çekimler Durdu!

İlgili Postlar

Minik Küfür Edemedi, Çekimler Durdu!

Show TV’de yayınlanan İçerde dizisinin popüler karakteri Minik için oldukça ilginç bir gelişme yaşandı ve bu nedenle çekimler gecikti.

Dizinin yayınlandığı ilk günden itibaren en dikkat çeken karakterlerden bir tanesi Minik lakaplı oyuncu olurken minik lakaplı oyuncu farklı dizi projelerinde de yer almaya başladı. Özellikle şu aralar Yaşamak Güzel Şey filminde rol alan Minik karakteri, senaryo gereği kendisi için yazılan repliği söyleyemeyeceğini belirti. Özellikle dizinin çekimlerinde Müfit Can Saçıntı ile karşılıklı bir diyaloğu bulunan minik karakteri, kendi hocasına karşı senaryo gereği dahi olsa hiçbir şekilde hakaret edemeyeceğini söyledi. Bu gelişme üzerine Müfit Can Saçıntı ve yapım ekibi oldukça şaşırırken bu olayı aşabilmek adına yapım ekibi ve Müfit Can Saçıntı oyuncuyu ikna etmeye çalıştı.

Minik İkna Edilemedi!

Yapılan görüşmeler neticesinde oyuncu ikna edilemezken konu ile ilgili Müfit Can Saçıntı özel bir açıklama yaptı. Yönetmenlik hayatının en zor sahnelerinden bir tanesini çektiğini söyleyen ünlü yönetmen, özellikle minik karakterinin sert görünümünün altında çok duygusal biri olduğunu söyledi. Rol gereği dahi olsa kötü bir söz kullanmak istemediğini ve bu konuda oldukça duygusal davrandığınızda söyleyen ünlü yönetmen, yaptıkları tüm görüşmelere rağmen başarılı olamadıklarını ve sahnede Minik’in hakaret etmediğini söyledi. Yönetmen kendisine küfür etmesi için adeta yalvardığını da söylerken bu durum film çekimleri öncesinde oldukça dikkat çekti ve filmin şimdiden konuşulmasını sağladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler