Ana SayfaSosyeteMilyarder annenin uçaktaki zor anları

İlgili Postlar

Milyarder annenin uçaktaki zor anları

Sabancıların Gelini 2 Küçük Çocukla Birlikte 13 Saatlik Zorlu Yolculuğa Çıktı!

İş adamı İlhan Sabancı’nın eşi Pınar Sabancı 2 küçük çocuğunu kucağına alıp 13 saatlik uçak yolculuğuna çıktı.

Milyarder anne Pınar Sabancı, uçakla 13 saat süren bir yolculuğa çıktı. Uçak hareket etmeden çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Pınar Sabancı’yı görenler haline neredeyse acıdı.

YOLCULARDAN ÖZÜR DİLEDİ

Yakında sınavları olan ve uçakta çalışmayı düşünen Milyarder anne Pınar Sabancı’nın hayalleri, daha uçağa bindiği ilk dakikalarda yerle yeksan oldu. İki çocuğunu da kucağına alan Sabancı, Instagram paylaşımıyla yolculuk sırasında çocuklarının çıkaracağı seslerden dolayı yolculardan özür diledi.

KULAKLIK TAKMALARINI TAVSİYE EDERİZ

 Pınar Sabancı’nın paylaşımına eklediği not:

Milyarder anne Pınar : Hayaller yol boyu ders çalışmak, sınavlarıma hazır olarak inmek. Gerçekler; 2 çocukla 13 saatlik uçuş sonucunda hafiften delirmek. Şimdiden yarattığımız geçici rahatsızlıktan dolayı, diğer yolculardan özür diler, seyahat boyunca kulaklık takmalarını tavsiye ederiz.

Pınar Sabancı Kimdir ?

Milyarder anne Pınar Sabancı, hayatta en değerli varlığının ailemdir.
İstanbul doğumlu, Kafkas göçmeni, Çerkez bir ailenin kızı olduğunu belirten Sabancı, “Ailem, Los Angeles, Nurnberg, Dortmund, Bakü, Ankara ve İstanbul olmak üzere dünyanın dört bir yanında yaşıyor. Birbirine çok bağlı, kenetlenmiş bir aileyiz.

EŞİYLE NASIL TANIŞTI?

New York’ta yaşarken ortak arkadaşlarımız sayesinde tanıştık. Evlilik teklifi özel bir şey olduğu için o kadarı bize kalsın. Hayatımda hiç yaşamadığım, bilmediğim, tarif bile edemediğim bir sevgi. Her sabah Yalçın’ı göreceğim coşkusuyla uyanıyorum. İlk iş ona koşup öpüp kokluyorum. Her gün yeni bir harekete, bir sözcüğe, bir bakışa heyecanlanmak, içimde her gün artan sevgisiyle yaşamak, anneliğin en sevdiğim yönü”

EN ÇOK AYAKKABILARINI SEVİYOR

Gardırobunun en sevdiği parçasının ayakkabıları olduğunu aktaran Sabancı, Türkiye’den Yasemin Özilhan, Edvina Sponza, Derin Mermerci ve Tuğçe Yüzbaşıoğlu ile dünyadan Olivia Palermo, Kate Bosworth, Lena Perminova ve Alexa Chung’ın sitillerini beğendiğini söyledi.
“Dünyanın hiç bilmediğim şehirlerinde, görmediğim mahallelerinde, ara sokaklarda yürüyerek zamanı unutmak, kendimi kaybetmek çocukluğumdan beri en sevdiğim şeylerin başında geliyor” diyen Sabancı, İstanbul’da en sevdiğin yerlerin de Karaköy, Bebek, Arnavutköy, Yeniköy, Tarabya ve Sarıyer olduğunu paylaştı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler