Ana SayfaÜnlülerMetin Hara, "Çekemeyenler Soda İçsin!"

İlgili Postlar

Metin Hara, “Çekemeyenler Soda İçsin!”

Adriana Lima ile ilişki yaşadığı ortaya çıktıktan sonra Türkiye’de en çok konuşulan isimlerden birisi olan Metin Hara, Ayşe Arman ile röportaj gerçekleştirdi. Ünlü yazar, yaptığı röportajda açık olmayı tercih ederken, aşkını istediği şekilde yaşamayı tercih ettiğini söyledi.

“Yazılanları Önemsemiyorum”

“Yazılıp çizilenler umurumuzda değil” diyen Metin Hara’nın özellikle Adriana Lima’dan söz ederken, yenge ve kadın gibi tanımlar oldukça dikkat çekti. Magazinin özellikle ünlü model için sorun olmadığını söyleyen yazar, Adriana Lima’nın bu duruma alışkın olduğunu ifade etti.

Aşkları Reklam Mı?

Metin Hara, aşk için yapılan reklam eleştirilerine de yanıt verdi. Hiçbir kadının para için başkasıyla öpüşmeyeceğini söyleyerek aşklarının gerçek olduğunu söyleyen yazar, Adriana Lima gibi bir ismin paraya ihtiyacı olmadığını özellikle vurguladı.

Adriana Lima’dan İddialara Yanıt 

Özelikle A. Lima gibi dünyada ünlü bir model ile ilişki yaşamaya başlamasının bu konuda çoğu kişi için kabullenmesi zor olduğunu söyleyen Metin Hara, “Gençler bunu örnek alsın, çekemeyenler de sodalarını içsinler!” dedi. Özellikle sözlerinde daha fazlası olacağını söyleyerek büyük bir merak uyandıran yazar, önümüzde dönemler hakkında detay vermekten kaçındı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler