Ana SayfaDedikoduMesut Yar'dan Çok Konuşulacak İzdivaç İtirafı

İlgili Postlar

Mesut Yar’dan Çok Konuşulacak İzdivaç İtirafı

Ekranlarda yayınlanmaya başlanan barışma programları hakkında Mesut Yar çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı. Televizyon dünyasına dair pek çok farklı yazı kaleme alarak dikkat çeken Mesut Yar, son olarak izdivaç ve barışma programlarına dair önemli veriler sundu.

“İzdivaç Programların Katılanlar…”

Mesut Yar köşe yazısında evlilik programına katılan bir adayın itirafına yer verdi. Açıklamasında itirafçı adayın istemini vermeyen ve gizli tutan Mesut Yar, programlardaki kişilerin yarısının tamamen figüran olduğu ve belli bir rol oynadığını iddia etti. Ünlü sanatçı aynı zamanda bir çok kişinin de “Yazmaya bile utanacak nedenlerle” programda yer aldığını ima etti.

Programlar Zan Altında Kaldı!

Mesut Yar tarafından kaleme alınan bu yazı sonrasında gözler Star TV, ATV ve Show TV’de yayınlanan izdivaç programlarına çevrildi. Henüz yapım ve kanal yönetiminden konuyla ilgili bir değerlendirme yapılmamış olsa da önümüzdeki günlerde bu iddialar üzerine tartışmaların devam etmesi bekleniyor.

“Yazmaya Utanıyorum”

Köşe yazısının en çok dikkat çeken yönlerinden birisi ise Mesut Yar’ın “Yazmaya bile utanacağım nedenler” şeklinde bir tanım yapması oldu. Yazısında programlara yönelik önemli bir öneri de sunan Mesut Yar, programların temizlenmesi adına ilk olarak programlarda yer alan isimler üzerinden bir temizleme yapılması gerektiğini ifade etti. Sanatçı izdivaç programlarının yanı sıra yeni başlayan barışma programlarıyla ilgili de ciddi eleştiriler getirdi bu programların sanıldığı gibi bir amaca hizmet veremeyeceğini söyleyen Mesut Yar, önümüzdeki günlerde çok ciddi sorunların yaşanabileceğini ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler