Ana SayfaÜnlülerMesut Komiser Baba Sahne’yi Açıyor

İlgili Postlar

Mesut Komiser Baba Sahne’yi Açıyor

Son dönemlerde tartışmalara dahil olması ile bilinen Mesut Komiser, yıllardan beri hayal ettiği tiyatro için önemli bir girişimde bulundu.

22 yıldan beri oyuncunun birikimini tiyatro için kenarı ayırdığı ve 1 Nisan itibariyle Baba Sahne adı verilen tiyatro sahnesinin kapılarını izleyenlere açacağı belirtildi. Uzun zamandan beri hayallerini gerçekleştirmek adına birikim yaptığı öğrenilen sanatçının 7 klasik otomobilini ve 7 evini sattığı belirtildi. Tüm bu birikimlerin yanı sıra bankadan 7 milyon TL kredi çektiği belirtilen Şevket Çoruh Tüm bu birikimlerini Kadıköy’deki eski bir sinemayı alarak tiyatroya bağladı.

Mesut Komiser Tiyatro İşletecek!

Oyunculuğu ve tiyatroculuğu sevdiği bilinen Şevket Çoruh’un böyle bir hamle yapması tiyatro alanı için oldukça olumlu karşılandı. Baba Sahne adını alacak olan yeni tiyatro merkezi için Şevket Çoruh 17 milyon TL harcadı. Tüm bu durumlar Şevket Çoruh’un ciddi bir yatırım ile yeni işe girdiğini de gösterdi. İnşaat, dekorasyon gibi pek çok farklı alanlar için masraf yapmak zorunda kalan oyuncu, aynı zamanda planlamaların tutmaması nedeniyle tiyatronun 18 ay geç açılması ile karşı karşıya kaldı.

Yapılan son açıklamalarda hazırlıkların son aşamaya geldiği öğrenilirken 1 Nisan itibariyle tiyatro Baba Sahne’de oynayacak. Bugüne kadarki süreç içerisinde dizilerin ve sinema filmlerinin başarılı oyuncularından birisi olarak gösterilen Şevket Çoruh tarafından tiyatroya yönelik bir hamlenin yapılması Türkiye’de çok ön planda tutulmayan tiyatronun gelişebilmesi adına da oldukça önemsendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler