Ana SayfaDedikoduMeryem Uzerli'nin makyajsız halini görenler tanıyamadı

İlgili Postlar

Meryem Uzerli’nin makyajsız halini görenler tanıyamadı

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli’nin makyajsız halini görenler tanımakta zorlandı. Yazdan kalma bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Uzerli’nin makyajsız halini görenler gözlerine inanamadı. Detaylar haberimizde…

Ekranlarda her daim makyajlı ve bakımlı görmeye alışkın olduğumuz güzelliği ve sempatik tavırları ile dikkat çeken ünlü oyuncu Meryem Uzerli, makyajsız fotoğrafı ile şoke etti.

Sosyal medya hesabı üzerinden tbt yaparak yazdan kalma bir fotoğrafını paylaşan Meryem Uzerli’yi görenler gözlerine inanamadı. Takipçileri, sıfır makyajlı olarak, çilli ve yakın çekim poz veren güzel oyuncuyu tanımakta zorlandı.

Meryem Uzerli, son olarak yolculuk sırasında uçağın kokpitine girip pilotlarla fotoğraf çekilmesi ile gündeme gelmişti. Ünlü oyuncunun bu pozu, pilotların sosyal medya üzerinden fotoğrafı paylaşması ile birlikte ortaya çıktı. Kurallara göre yasak olan bu olaydan ötürü pilotlara, 2 bin 500 liraya kadar para cezası kesilecek. Uçak kokpitine uçuş ekibi dışında herhangi birinin girmesi kesinlikle yasak. Ancak, Meryem Uzerli kokpite girerek uçağın iki pilotu ile selfie yaptı. 2015 yılında Arda turan da aynı şekilde fotoğraf çekilmişti.

Meryem Uzerli kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler