Ana SayfaDizilerMeryem Uzerli Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrıldı

İlgili Postlar

Meryem Uzerli Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrıldı

Reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine geçtiğimiz sezon katılan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, yeni sezonda dizinin oyuncu kadrosundan ayrıldığını açıkladı. Uzerli, “Ocak’ta yeni bir diziyle ekranda olacağım.” dedi. Detaylar haberimizde…

ATV ekranlarında her hafta Salı günleri ekranlara gelen reyting rekortmeni dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Geçtiğimiz sezon dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan ünlü oyuncu Meryem Uzerli yeni sezonda diziden ayrılacağını açıkladı.

Ocak ayına kadar bir şey yapmayı düşünmüyorum

Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın başrollerinde oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Meryem Uzerli, yaz başından beri sekiz dizi senaryosu okuduğunu belirterek, “Ocak ayına kadar bir şey yapmayı düşünmüyorum. Ocak’ta yeni bir diziyle ekranda olacağım.” diye konuştu.

Meryem Uzerli Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a veda etti

Sık sık Almanya ve Türkiye arasında gidip gelen güzel oyuncu Meryem Uzerli’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine veda ettiğini açıklaması, dizinin ve ünlü oyuncunun hayranlarında şok etkisi yarattı.

Meryem Uzerli kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler