Ana SayfaDizilerMeryem Dizisi Liderliği Aldı

İlgili Postlar

Meryem Dizisi Liderliği Aldı

Kanal D’de geçtiğimiz haftalarda yayınlanmaya başlayan Meryem dizisi, reytinglerde giderek yükselmeye başladı. İlk haftalarda düşük sonuçlar alarak büyük bir hayal kırıklığı yaratan ve erken final mi yapıyor dedikodularını beraberinde getiren dizi, aradan geçen süreç sonrasında toparlandı ve reytinglerde hızlı bir yükseliş yaşadı.

Meryem Dizisi Birinci Oldu  

Meryem Dizisi dün akşam itibari ile sıralamada birinci olmayı başardı. Tüm programları geçmeyi başaran Meryem, böylece Çarşamba akşamlarının en güçlü yapımlarından birisi olacağını da dün akşam itibari ile gösterdi. Bu sürede en çok dikkat çeken detay, tüm gruplarda dizinin ilgi çekmesiydi. Öyle ki dizi; tüm kişilerde 6,14 reyting ve 19,94 izlenme payı, AB’de 6,36 reyting ve 22,82 izlenme payı ve ABC1’de ise 6,21 reyting 21,64 izlenme payı aldı. Bu sonuçlar diziyi birinci yapmak için yeterli olurken, bu başarı sonrasında gözler sonraki haftalara çevrildi.

Başrolleriyle Dikkat Çekiyor

Dizi ilk günden beri oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç ve Cemal Toktaş gibi çok önemli oyuncuların yer aldığı Meryem dizisi, konusuyla da oldukça çekici.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler