Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur ile Murat Dalkılıç Ayrılıyor

İlgili Postlar

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç Ayrılıyor

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç hakkında uzun zamandan beri ayrılık dedikoduları çıkarken, yapılan son açıklama ile birlikte her şey netleşti.

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç İlişkisi Uzun Sürmedi

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç 2015 yılının Ağustos ayında hayatlarını birleştirme kararı alarak dünya evine girmişti. Bu tarih itibari ile magazin dünyasının en dikkat çeken çiftlerinden olan Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç, ayrılık kararı aldı. Uzun zamandan beri çiftin sorunlar yaşadığı ve ayrılacağı konuşulsa da iddialar hakkında iki isimden de bir açıklama gelmemişti. Geçtiğimiz günlerde Murat Dalkılıç’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım, yaşanan süreç ile ilgili detayları gün yüzüne çıkardı.

“Ayrılıyoruz!”

Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda net bir şekilde durumu anlatan Murat Dalkılıç, ayrılma kararı aldıklarını duyurdu. Uzun zamandan beri Merve Boluğur ile evliliklerini kurtarmaya çalıştıklarını söyleyen ünlü sanatçı, boşanma kararı aldıklarını duyurdu. Gündemde çıkan haberlerin yaşanılanlarla herhangi bir ilgisi olmadığını da belirten sanatçı, sadece ilişkideki özel sorunlar nedeniyle böyle bir karar alındığını ve bu nedenle herkesin bu zorlu duruma saygı göstermesi gerektiğini söyledi. Murat Dalkılıç açıklamasında aynı zamanda “Bana yaşattığı yüzlerce mutlu gün için minnetle teşekkür ederim.” Diyerek Merve Boluğur’a da mesaj gönderdi. 2015 yılında başlayan evlilik aradan geçen 2 yılın ardından sonlanırken, Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç ilişkisinin bitmesi en çok ünlü isimlerin hayranlarını üzdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler