Ana SayfaKimdirMert Öcal Kimdir?

İlgili Postlar

Mert Öcal Kimdir?

Ekranların sevilen ve beğenilen isimlerinden birisi olan Mert Öcal kimdir?

29 Eylül 1982 yılında doğan Mert Öcal, İstanbullu. İstanbul doğumlu olan ve burada uzun bir süre kalan Mert Öcal, özellikle yarışmalarda keşfedildikten sonra oyunculuğa yöneldi. 2004 yılı ünlü oyuncunun en önemli kırılma yıllarından birisi oldu.


Bugün Doğan Ünlüler

Mert Öcal Kimdir, Ne Zaman Keşfedildi?

2004 yılında düzenlenen iki yarışma da birincilik alan Mert Öcal, böylece dikkat çekmeyi başardı. Hem Best Model of Turkey hem de Best Model of The World yarışmasında birinci olarak şöhret sahibi olan oyuncu, daha sonrasında gelen teklifleri değerlendirmeye başladı.

Modellikten Oyunculuğa

Mert Öcal birincilikler sonrasında daha büyük projelerde yer aldı. Uzun süre modellik yapan ünlü isim, sonrasında oyunculuk alanına yoğunlaşarak film ve dizilerde görev almaya başladı. İlk projesine 2005 yılında başlayan Mert Öcal, daha sonrasında günümüze kadar pek çok farklı yapımda yer aldı.

Oyuncunun yer aldığı en önemli yapımlar ise şöyle; Aşk Yeniden, Bizim Okul, Mahmut İle Meryem, Takkeci Baba Rüya Peşinde, Kız Annesi, Görgüsüzler, Oyun Bitti, Rüyalarda Buluşuruz, Nehir ve Asla Unutma. Oyuncunun en çok tanınmasını sağlayan proje ise Aşk Yeniden oldu. Özellikle Fox TV’de yayınlanan ve uzun yıllar boyunca ekranlarda kalan Aşk Yeniden dizisinde, önemli bir oyuncu kadrosuyla birlikte yer alan Mert Öcal, kısa bir süre de olsa dizide yer alarak dikkat çekmeyi başarmıştı. Oyuncu 2017 yılında ise son olarak İsimsizler adlı dizinin kadrosuna dahil edildi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler