Ana SayfaKimdirMeriç Aral kimdir?

İlgili Postlar

Meriç Aral kimdir?

Oyuncu Meriç Aral kimdir? Söz dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu hakkında merak edilenler özel hayatı oyunculuğu ilk hangi diziyle başladı! Detaylar Meriç Aral kimdir haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Meriç Aral aslen nereli? Meriç Aral  şuan kaç yaşında? Meriç Aral  hangi burç?

Meriç Aral aslen İstanbulludur. Oyuncu şuan 28 yaşında ve yengeç burcudur.

Meriç Aral kimdir?

1 Temmuz 1990 yılanda İstanbul’da doğan Meriç Aral 27 yaşındadır. Başarılı oyuncu Meriç Aral’ın boyu 1.56 m, kilosu 52 kilo ve göz rengi kahverengidir.Eğitimini Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde üniversite eğitimini tamamladı. Ancak eğitim içerisinde dizi setlerinde oyunculuğa başlayan Meriç Aral daha öncesinde hukuk fakültesine girmeden öncesinde avukatlık yapmayacağını o zaman anlamış. Hukuk okurken yan dal olarak karşılaştırmalı edebiyat eğitimi alan Meriç Aral tüm ailesinin avukat olduğunu bu yüzden avukatlık yapmayı hiç istemediğini belirtiyor. Zor, stresli ve sorumluluk isteyen bir iş olduğunu belirten Meriç Aral avukatlık stajını bitirdikten sonra yeni sinemacılar ile film asistanı olarak çalışmaya başlamış. O zamanlarda Sultan dizisi üzerinde çalışan sinemacıların ‘’deneme çekimi yapalım mı?’’ diye teklif geldiği zaman ‘’olur’’ demiş ve iş olunca da sonrasında netleşmiş. Craft oyunculuk atölyesinde eğitim alan Meriç Aral Bahar Kerimoğlu ile oyunculuk eğitimine devam ediyor.

Meriç Aral’ın  oyunculuğuna dair

İlk oyunculuk deneyimini Meriç Aral, 2012 yılında rol aldığı Söz dizisi ile yaşar. Medcezir dizisindeki Hale karakteriyle tanınmış bir oyuncudur. Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde; Yüksek Sosyete ve Medcezir dizilerinde rol almıştır.
Star Tv’de yayınlanan; başrolde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer almakta ve Söz Dizisi Oyuncuları arasında Eylem karakterini canlandırmaktadır. Meriç Aral Söz dizisinde annesi Türk, babası Fransız’dır. Bağımsız bir savaş muhabiri ve fotoğrafçısıdır. Üniversite yıllarında çeşitli eylemlere katılmış ve defalarca gözaltına alınmıştır. Anarşist, muhalif bir internet gazetecisidir. Bölgede tanışacağı Tim elemanına aşık olunca inandığı her şeyi sorgulamaya başlayacaktır.

Meriç Aral dizileri

  • Yüksek Sosyete
  • Medcezir

Meriç Aral filmleri

  • Hesapta Aşk
  • Unutursam Fısılda
  • muska
  • Balayı
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler