Ana SayfaDedikoduMeltem Cumbul ‘un annelik planları

İlgili Postlar

Meltem Cumbul ‘un annelik planları

Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Meltem Cumbul son dönem için geleceğe dair aldığı kararlarla gündeme geldi. Ünlü oyuncu yakın çevresine geleceğe dair planlarında yeni bir evlat edinmek istediğinden bahsetti…

Güzel oyuncu daha önce başından geçen 2 başarısız evliliğin ardından artık daha temkinli kararlar alacağını açıkladı. Bilindiği üzere yıldız oyuncu 2004 2005 yılları arasında Çağlayan Tuğal ile kısa süren bir evlilik yaşamıştı. Bu evliliğin yıkıntılarını ise ünlü iş adamı Alican Özbaş ile aşmayı denemişti. Sayın Özbaş ile sürdürdükleri mutlu evliliklerini 2012 yılında nikah masasına taşımışlardı. Fakat bu evlilikten de umduğunu bulamayan güzel oyuncu nikahtan tam bir yıl sonra ayrılık kararı almıştı.

47 yaşındaki oyuncu, arkadaşlarına danışarak onlardan aldığı fikirle evlat edinmeye karar verdi. Cumbul, şu sıralar evlat edinme konusundaki yasal süreci araştırıyor ve prosedürlerle uğraşıyor.

Yıldız oyuncu geçtiğimiz aylarda yine gazetelere verdiği ilginç röportaj ile gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu Meltem Cumbul, lise ve üniversite yıllarında asosyal olduğunu ifade ederek, “Konservatuvar döneminde de çok fazla arkadaşım yoktu ve oldukça asosyaldim.” demişti.

Meltem Cumbul yaptığı açıklamada, “Okul hayatım boyunca insan ilişkilerinde çok başarılı olduğumu söyleyemem. Konservatuvar döneminde de çok fazla arkadaşım yoktu ve oldukça asosyaldim. Beni geliştirebilecek her alanda sabah akşam çalışarak bu pozisyona gelebildim.” diyerek lise ve üniversite yıllarında asosyal olduğunu açıklamıştı. Yaşar Üniversitesi tarafından düzenlenen Contact 3. Uluslararası Öğrenci Filmleri Festivali ’nde jüri üyeliği yapan ünlü oyuncu Meltem Cumbul, Yaşar Üniversitesi öğrencileri ile gerçekleştirdiği söyleşide de eğitim hayatından mesleki gelişimine, yurt dışı deneyimlerinden oyuncuların çalışma koşullarının iyileştirilmesine kadar pek çok alandaki fikirlerini ve tecrübelerini paylaşarak konuklar ile oldukça keyifli dakikalar yaşamıştı. Ünlü oyuncu Mehmet Ali Alabora ’nın öncülüğünde kurulan Oyuncular Sendikası ’nın genel başkanı da olan Meltem Cumbul, oyuncular ve tüm set çalışanlarının uzun saatler süren çalışma koşullarının iyileştirilmesi, taban fiyatın belirlenmesi, sendikal hakların korunması gibi alanlardaki çalışmaların sürdüğünü ifade etmişti. Ortaokul ve lise yıllarında vasat bir öğrenci olduğunu ifade eden Meltem Cumbul, tutkuyla bağlı olduğu oyunculuk yeteneği sayesinde Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü ’nden birincilikle mezun olduğu bilgini paylaşmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler