Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMelisa Uzunarslan Müzikte İddialı

İlgili Postlar

Melisa Uzunarslan Müzikte İddialı

Bir aşk şarkısı ile piyasalara giriş yapan Melisa Uzunarslan, hayatı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

31 yaşındaki keman sanatçısı, uzun zamandan beri sanat dünyasında yer alsa da tek bir şarkı hayatımıza girmesi kısa süre içerisinde popüler olmasını sağladı. 2013 yılından beri Teoman ile birlikte çalışan ve sahne alan Melisa Uzunarslan, pek çok kişi tarafından bilinmese de müzik dünyasının en yakından tanınan ve sevilen isimlerinden bir tanesi.

Melisa Uzunarslan Neler Yaptı?

Konservatuar mezunu olması sayesinde müziğe oldukça hakim olan Melisa Uzunarslan, yeni verdiği röportajda hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Yeni çıkardığı şarkının sözlerinin ve müziği kendisine ait olduğunu söyleyen sanatçı, 2013 yılından beri Teoman ile çalıştığını ve onu örnek aldığını belirtti. Teoman’ın kemancılığının yanı sıra vokalistliğini de yaptığını söyleyen sanatçı, Teoman’ın çok iyi bir müzisyen olduğunu açıkladı.

Teoman öncesinde Sezen Aksu gibi pek çok farklı isim ile çalışma fırsatı bulan ünlü şarkıcı, bu sayee iyi deneyim elde etmiş durumda. 9 yaşından itibaren Mimar Sinan Güzel Sanatlar Konservatuarı’nda okumaya başladığını belirten sanatçı, çok küçük yaştan beri müziğe özel etkisinin olduğunu söyledi.

22 yıldan beri keman çaldığını ve bu alanda kendini geliştirdiğini de belirten sanatçı, pek çok farklı müzik türünü de seviyor. Borusan İstanbul filarmoni Orkestrası’nın üyesi olan sanatçı bu grupta da pek çok farklı yerde konser vermiş durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler