Ana SayfaKimdirMelis Tüzüngüç Kimdir?

İlgili Postlar

Melis Tüzüngüç Kimdir?

Kariyer hayatına öncelikle tiyatro ile başlayarak daha sonrasında sinema filmleri ve televizyon dizileriyle devam eden Melis Tüzüngüç Kimdir?

Bugün Doğan Ünlüler

Melis Tüzüngüç aslen nerelidir? Melis Tüzüngüç kaç yaşında? Melis Tüzüngüç hangi burç?

4 Ekim 1994 yılında İstanbul’da doğan Melis Tüzüngüç aslen İstanbulludur. Uzun süreli oyunculuk yapan Melis Tüzüngüç terazi burcudur.

Melis Tüzüngüç Kimdir?

4 Ekim 1994 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Oyunculuk eğitimi aldıktan sonra 2011 yılında, Gökhan Özen’in rol aldığı “Yıldız Masalı” adlı gençlik dizisiyle ilk kez ekranlarda görünmüştü. 2012 yılında ise Gani Müjde’nin yapımcısı olduğu sit-com türündeki “Harem” dizisinde canlandırdığı, seksi karakter ile adından söz ettirdi. Oyunculuk kariyerinde ilerlemesini sağlayan “Harem” dizisinden günümüze kadar da her yıl mutlaka bir TV dizisinde rol alarak başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile gündemde kalmayı başarmıştır.

Melis Tüzüngüç’ün Oynadığı Eserler

Melis Tüzüngüç Rol Aldığı TV Dizileri

2017, Kanatsız Kuşlar.

Yıldız Masalı (2011-TNT-İpek), Harem (2012-Fox TV-Balkız), Babam Sınıfta Kaldı (2013- Fox TV-Yağmur), Böyle Bitmesin (2013-TRT 1), Şimdi Onlar Düşünsün (2014-TRT 1- Reyhan), Baba Candır (2015-2017- TRT 1- Ceylan), Kanatsız Kuşlar (2017-ATV-Zeynep)

Ünlü oyuncu; 2013 yılında Fox TV’de yayınlanan “Babam Sınıfta Kaldı” adlı TV dizisiyle ilk kez baş rol oyunculuğu yaptı. Baş rolde Cem Davran’ın kızı Yağmur’u canlandırmıştır.

Melis Tüzüngüç’ün  en çok beğenilen dizi filmi “Baba Candır” oldu. Başarılı oyuncunun, 3 sezon devam eden dizi filmi sona erer ermez; ATV’de yeni başlayan “Kanatsız Kuşlar” adlı dizi ile yeniden, baş rol oyuncusu olarak izleyicilerin karşısına çıkmıştır.

Melis Tüzüngüç Rol Aldığı Sinema Filmleri

Bekarlığa Feda (2018),

Karaman’ın Koyunu (2014),

Koyverdin Gittin Beni (2015)

Baba Candır (2015),

Şimdi Onlar Düşünsün (2014),

Babam Sınıfta Kaldı (2013),

Harem (2012),

Yıldız Masalı (2011),

Melis Tüzüngüç Rol Aldığı Tiyatro Oyunları

Melis Tüzüngüç; 2015 yılında ilk kez “Sıcak Çikolata” adlı tiyatro oyununda sahne almıştır. Oyunda canlandırdığı escort kız karakteriyle büyük ilgi görmüştür.

Ünlü oyuncu, çok genç olmasına rağmen güzelliği ve yeteneği ile her geçen gün hayran kitlesini artırmaktadır.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler