Ana SayfaÜnlülerMehtap Bayri Çok Cömert!

İlgili Postlar

Mehtap Bayri Çok Cömert!

Mehtap Bayri’nin geçtiğimiz günlerde yapılan doğum gününde tercih ettiği kıyafetler oldukça dikkat çekti.

Son dönemlerin başarılı oyuncularından birisi olarak gösterilen Mehtap Bayri, 40. yaş gününe özel olarak bir etkinlik düzenledi. Karaköy’de bir mekânda yapılan kutlama ile birlikte Mehtap Bayri’yi sevenleri, arkadaşları yalnız bırakmazken bu durum pek çok ünlü ismin bir araya gelmesini sağladı. Geceye Hande Soral, Rojda Demirer gibi pek çok ünlü isim katılırken en çok dikkat çeken noktalardan bir tanesi Mehtap Bayri’nin tercih ettiği kıyafet oldu.

Dekolte Derin Oldu

Derin dekolteli kıyafetiyle gelen her davetlinin şaşırmasını başaran Mehtap Bayri, meraklı gözlere aldırış etmedi. Dekoltesi ile kişilerde şaşkınlık ifadesini gördükten sonra açıklama yapmak gereği duyan Mehtap Bayri özellikle yaptığı açıklama ile birlikte durumu çok daha farklı bir boyuta taşıdı.

Çok kısa bir mini elbise tercih eden ünlü oyuncu, giydiği kıyafetin kendisi için en kapalı kıyafetlerden birisi olduğunu ve normalde çok daha açık kıyafetler tercih ettiğini söyledi. Mehtap Bayri yaptığı bu açıklamalar ile birlikte sosyal medyada da oldukça dikkat çekerken arkadaşları ile birlikte doğum gününü kutlayan Mehtap Bayri’nin oldukça mutlu olduğu gözlerden kaçmadı. Yapılan doğum gününde pek çok farklı fotoğraf sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılırken özellikle Hande Soral’ın mekana girerken yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

Delinin birinin doğum gününe geldiğini söyleyen Soral, Mehtap Bayri’ye iyi temennilerde bulundu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler