Ana SayfaKimdirMehmet Özgür Kimdir?

İlgili Postlar

Mehmet Özgür Kimdir?

Suskunlar gibi önemli dizilerde yer alan Mehmet Özgür kimdir?

Mehmet Özgür 30 Ağustos 1970 tarihinde doğdu. Antalya’da eğitimi alan oyuncu, oyunculuk kariyeri için İstanbul’a geçiş yaptı. Tiyatro bölümünü kazanan Mehmet Özgür, burada aldığı eğitim sayesinde oyunculuk için ilk adımı da atmış oldu. 18 yaşında ilk sahne deneyimi yaşayan Mehmet Özgür, bu sayede tiyatroya karşı da ilgi göstermeye başladı. Farklı tiyatro projeleriyle sahne alan Mehmet Özgür, daha sonrasında ise Antalya Devlet Tiyatrosu’na dahil olarak memleketinde bir süre oyuculuk yaptı. Yönetmenlik deneyimi de bulunan oyuncu, bu konuda oldukça iddialı olduğu gibi önemli projelerde yer almayı da başardı.
Bugün Doğan Ünlüler

Mehmet Özgür Kimdir, Hangi Projelerde Yer Aldı?

Mehmet Özgür’ün ilk dizisi, Tarçın Konuştu dizisi oldu. Sinemada ise oyuncunun ilk deneyimi Sözün Bittiği Yer adlı film oldu. Bu yapımlar ile birlikte deneyim sahibi olan ve usta oyuncular arasında yer alan Mehmet Özgür¸ Türkiye’de çok sevilen Suskunlar, Muhteşem Yüzyıl, Hanım Köylü ve Çalıkuşu gibi dizilerde yer aldı.

Biyografisi oldukça zengin olan oyuncu 2015 yılında oldukça etkin bir yılı geride bıraktı. Oyuncunun sadece bu yıl içerisinde yer aldığı projeler Abluka, En Güzeli, Filinta, Kadı Gıyaseddin Hatemi, Ekisporter, Tut Sözünü, Çalıkuşu, Seyfettin, Muhteşem Yüzyıl, Bana Bir Soygun Yaz, Suskunlar, Tepenin Ardı, Mevsim Çiçek Açtı, Hop Dedik: Deli Dumrul, Kolam yer alıyor. Oyuncu, rol aldığı yapımlarda sahnesiyle oldukça dikkat çekerken, geniş bir hayran kitlesine de sahip.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler