Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil'in Türk Malı'nda olmayacağı kesinleşti!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’in Türk Malı’nda olmayacağı kesinleşti!

Dizi setinde görevli asistan kızı taciz etmesi nedeni ile Türk Malı dizisinden kovulduğu iddia edilen Mehmet Ali Erbil’in yerine Hamdi Alkan geldi. İddialar ortada gezerken, dizinin yeni sezon fragmanında Hamdi Alkan’ın Mehmet Ali Erbil’in yerinde olduğu görüldü. Detaylar haberimizde…

[irp]

Türk Malı dizisinde, Mehmet Ali Erbil’in yerine Hamdi Alkan geldi

Yeni sezon bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Türk Malı dizisinin yeni fragmanı yayınlandı. Dizinin fragmanında Mehmet Ali Erbil’in olmadığı, yerine Hamdi Alkan’ın getirildiği görüldü. Bu durum da Mehmet Ali Erbil hakkında ortaya atılan taciz iddialarının doğru olup olmadığını konusundaki kararsızlığı getirdi.

[irp]

Mehmet Ali Erbil asistan kızı taciz etti mi?

İddialara göre; Mehmet Ali Erbil, dizi setinde görevli olan bir asistan kıza taciz mesajları atmış ve karşılık bulamayınca asistan kızın kovulmasını istemişti. Ancak, yapım şirketinin taciz durumunu dikkate alarak asistan kızı değil Mehmet Ali Erbil’i diziden kovduğu iddia edildi.

[irp]

Mali, iddiaları yalanladı

Sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak taciz iddilarına yanıt veren Mehmet Ali Erbil ise, iddiaları kesin bir dille yalanlamış ve “Bana iftira atıyorlar” demişti.

[irp]

İddialar doğru mu?

Türk Malı dizisinin yayınlanmaya başlayan yeni sezon fragmanında Mehmet Ali Erbil’in yer almaması, yerine iddia edildiği gibi Hamdi Alkan’ın gelmiş olması kafaları karıştırdı. Bu durum, “Acaba iddialar doğru mu?” sorularının gündeme gelmesine neden oldu.

Hamdi Alkan kimdir?

Mehmet Ali Erbil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler