Ana SayfaDedikoduMehmet Ali Erbil itiraf etti. Sosyal medyadan sevgilisi bulmuş!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil itiraf etti. Sosyal medyadan sevgilisi bulmuş!

Mehmet Ali Erbil, konuk olarak katıldığı magazin programında bir itirafta bulundu. ünlü şovmen, canlı yayında sosyal medyadan sevgilisi bulduğunu açıkladı. Ancak, tüm ısrarlara rağmen sevgilisinin kim olduğunu açıklamadı. Detaylar haberimizde…

Şov dünyasının en sevilen sempatik isimlerinden Mehmet Ali Erbil, Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programına konuk olarak katıldı. Ünlü şovmen, canlı yayın sırasında ilginç bir itirafta bulundu.

Sosyal medyadan sevgili bulmuş

Özel hayatına dair çarpıcı bir itirafta bulunan sempatik şovmen Mehmet Ali Erbil, sosyal medyadan sevgili bulduğunu açıkladı. Programın sunucuları Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, sevgilisinin kim olduğunu öğrenmek için büyük çaba harcasalar da Erbil sevgilisinin ismini bir türlü söylemedi.

Senden iyisini mi bulacaklar?

Sunucu Seren Serengil, Mehmet Ali Erbil’i sevgilisinin ismini söylemesi için sıkıştırınca Erbil “Ailesi bilmiyor” dedi. Mehmet Ali Erbil’in bu sözüne Seren Serengil “Senden iyisini mi bulacaklar?” diye yanıt verince ünlü şovmen esprili bir dille “Benden zengin, bırakacağım bu işleri.” diye yanıt verdi.

Yasmin şov dünyasında, yaptıkları gayet normal

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, Mehmet Ali Erbil’e sık sık sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelen kızı Yasmin Erbil ile ilgili soru yöneltti. Ünlü şovmen, bu sorulara “Kızım şov dünyasının içinde ve yaptıkları gayet normal. Ancak yine de sosyal medyaya koyduğu bazı fotoğraflarından dolayı uyarıyoruz.” diye yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler