Ana SayfaDedikoduMegastar Tarkan, sosyal medyadan Amerikalı hayranlarına selam gönderdi

İlgili Postlar

Megastar Tarkan, sosyal medyadan Amerikalı hayranlarına selam gönderdi

Mart ayında Amerika’da konserler vermeye hazırlanan Megastar Tarkan, sosyal medya hesabı üzerinden İngilizce bir video yayınlayarak Amerikalı hayranlarına selam gönderdi. Tarkan, “Çok eğleneceğiz” mesajı vererek hayranlarını heyecanlandırdı. Detaylar haberimizde…

Eşsiz şarkıları, güçlü sesi, enerjisi ve sahne performansı ile Megastar unvanını alan Tarkan, 2-3 Mart tarihlerinde New York’ta bulunan Hammerstein konser salonunda, 5 Mart tarihinde ise Los Angeles’ta şehrin merkezinde bulunan The Novo’da sahne almaya hazırlanıyor.

Amerikalı hayranlarına sosyal medya üzerinden selam gönderdi…

Amerikalı hayranları için özel bir repertuvar hazırlığında olan Tarkan, sosyal medya platformu Instagram hesabı üzerinden İngilizce bir video yayınlayarak Amerikalı hayranlarına selam yolladı. Tarkan, “Çok eğleneceğiz” mesajı verdi ve hayranlarını heyecanlandırdı.

Taksilerin üzerindeki reklamlarını da paylaşmıştı…

Megastar Tarkan, geçtiğimiz günlerde de Amerika’da taksilerin üzerindeki kendi reklamlarını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaşmıştı.

Evliliği tam gaz devam ediyor…

Tarkan, geçtiğimiz yıl sevgilisi Dilek Pınar ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Uzun yıllar evliliği beklenen Tarkan, eşi ile çok mutlu.

Tarkan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler