Ana SayfaÜnlülerCaner Erkin Mağlubiyet Sonrası Soluğu Paris'te Aldı

İlgili Postlar

Caner Erkin Mağlubiyet Sonrası Soluğu Paris’te Aldı

CANER ERKİN MAĞLUBİYET SONRASI SOLUĞU PARİS’TE ALDI

Beşiktaş’lı ünlü futbolcu Caner Erkin geçen gün oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçı sonrası  eşiyle birlikte Fransanın Paris şehrine gitti.  Beşiktaşın 1-0 lık yenilgisi sonrasında yapılan bu gezi için Caner Erkin  mağlubiyet sonrası soluğu Paris’te aldı yorumları yapıldı. Şükran Ovalı ve Caner Erkin çifti Pariste adeta aşk tazeliyorlar, ikilinin sosyal medya hesaplarından yaptıları aşk dolu paylaşımları takipçileri beğeni yağmuruna tuttu. Caner Erkin eşiyle paylaştığı fotoğraf 38 bin den fazla beğeni aldı.

Caner Erkin Mağlubiyet Sonrası Soluğu Pariste Aldı

PARİS’TE  AŞK KOKUSU VAR

Ocak ayının başında Romada çok romantik aile arasında yapılan bir düğün ile evlenen Şükran Ovalı Caner Erkin çitfi  Pariste adeta ikinci bir balayı yapıyor.Asena Atalay tarafından Caner Erkin’e açılan 450 bin liralık icra takibi başlatması ardından CenerErkinin eski eşine hakaret içeren yorumlu paylaşımda bulunması sebebiyle bir türlü gündemden düşmeyen Erkin çifti huzuru Pariste bulmuşa benziyor.

Caner Erkin Mağlubiyet Sonrası Soluğu Pariste Aldı

Şükran Ovalı eşiyle çekilen bir fotoğrafın üzerine kalp çizip instastory’sine yükledi.

CANER’SİZ BEŞİKTAŞ MAÇI

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi . Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş’ı 1-0 mağlup etti. Vodafone Arena’da oynanan maçta Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golü 72. dakikada Robin van Persie attı . Bu galibiyetin ardından Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükselirken Beşiktaş, Vodafone Arena’da ilk mağlubiyetini aldı ve kupaya veda etti.

Antalyaspor maçında sakatlanarak 81. dakikada oyun dışı kalan milli oyuncu Caner Erkin’in  aşil tendonunda kopma meydana geldi. Siyah beyazlı oyuncunun 4 ila 5 ay arasında sahalardan uzak kalacağı açıklamalarının ardından geçen gün oynana Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde Erkin sakatlığı sebebiyle maça çıkamadı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler