Ana SayfaDizilerLise Devriyesi 4. Bölümü Ekranlara Gelecek!

İlgili Postlar

Lise Devriyesi 4. Bölümü Ekranlara Gelecek!

TRT 1’de yayınlanmaya başlanan Lise Devriyesi 4. Bölümü ile ekranlara gelecek.

Özellikle Pazar günleri yayınlanmaya başlanan ve bu sayede daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Lise Devriyesi, bugüne kadarki ilk 3 bölümü ile oldukça dikkat çekti. Yayınlanan bölümlerin izleyiciler tarafından sevilmesi, kısa süre içerisinde dizinin yüksek reytinglere ulaşmasını sağladı. Yayınlanan son fragman ile birlikteLise Devriyesi 4. Bölüm hakkında da bilgiler elde edilirken, yeni bölümün 16 Nisan Pazar günü TRT 1 ekranında yayınlayacağı belirtildi.

Lise Devriyesi 4. Bölümü İle Heyecan Devam Edecek

Gençlik ve polisiye dizisi olarak tanıtılan Lise Devriyesi’nde 4. Bölüm itibari ile heyecan kaldığı yerden devam edecek. Aksiyonun yanı sıra heyecanın da romantizmin de olduğu dizide, yeni bölümde olaylar kaldığı yerden devam edecek.

Hayalleri, heyecanlar, arkadaş ve aile ilişkileri gibi önemli temaların işlendiği dizide, özellikle son bölümde ekranlara getirilen olaylar oldukça dikkat çekti.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Lise Devriyesi 4. Bölümü ile ekranlara gelecek olaylar şöyle gelişecek;

Yiğit, yeni bölümde amirinin güvenini iyiden iyiye kaybedecek. Özellikle Işıl’ın kendisine söylediklerini amirine anlatan ve basit bir korku evine operasyon düzenlenmesine neden olan Yiğit, bu hareketi ile tepki çekecek.

Necdet bu durum karşısında giderek kızarken, Yiğit’i tek bir şart ile affedeceğini söyler ve Yiğit için yeniden bir umut doğar.  Özellikle amirin hedefindeki isim Fırat olurken, Necdet Yiğit’ten Fırat’ı ister. Bu konuda ise Yiğit’in en büyük yardımcısı yine Işıl olacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler