Ana SayfaSosyeteLindsay Lohan Türkiye’yi Suriye İçin Övdü!

İlgili Postlar

Lindsay Lohan Türkiye’yi Suriye İçin Övdü!

Türkiye’nin Suriye’ye yönelik politikası dünya genelinde ilgi çekiyor. Son olarak ise ünlü aktris Lindsay Lohan’dan Türkiye’nin Suriye politikaları için övgüler geldi.

Dünya magazinin takibinde olduğu güzel isim Lindsay Lohan CNN’e verdiği özel röportajda dünyanın şu anda en büyük sorunlarından birisi olan Suriye meselesiyle ilgili düşüncelerini dile getirdi. Lohan yaptığı açıklamada özelikle Suriye’deki vatandaşların yaşadığı zorlukları dile getirirken, tüm dünyanın sessiz kaldığı olaya Türkiye’nin destek çıkarak herkese kucak açmasını övgüler ile anlattı.

Yakından İlgileniyor!

Lindsay Lohan özelikle Suriye ve dünya barışı ile yakından ilgilenirken, bugüne kadar pek çok evrensel sorunda da benzer açıklamaları ve destekleri ile gündemde yer almayı başarmıştı. Açıklamalarda özelikle Türkiye için söylediği sözler oldukça dikkat çekerken, sosyal medyadan da bu açıklamalara kısa süre içerisinde yanıt geldi. Lindsay Lohan yaptığı açıklamalarda Türkiye ile Suriye konusunda çok sıkı ilişkiler kurduğunu ve gerek Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdürrahim Boynukalın gerekse de Boğaziçi Küresel İlişkiler Merkezi ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldığını anlattı.

Yardım İçin Çağrı Yaptı!

Türkiye’ye yaptığı ziyarette yaşanan olayların ne kadar üzücü ve insanları derinden etkilediğini gördüğünü anlatan Lindsay Lohan, ABD’de ve Avrupa’da olayların sadece televizyondan aktarılanlar ile sınırlı olduğunu ve gerçeklerin de yayınlar ile öğrenilemeyecek kadar derin ve kötü olduğunu ifade etti.

Türkiye’nin Sorumluluğu Oldukça Fazla

Yaptığı açıklamalarda Türkiye’den sık sık söz ederek Suriye’ye yaptığı yardımlar nedeniyle oldukça saygı duyduğunu söyleyen Lindsay Lohan, çalışmaları inanılmaz ve olağanüstü olarak yorumladı. Türkiye’nin yaptığı yardımlardan hiçbir yardım ve çıkar dahi gözetmediğini özellikle vurgulayan Lohan, tüm insanlığa çağrılarda bulunarak barış için çaba gösterilmesini ve zor durumda olan insanlara yardım edilmesini istedi.

Yunanistan Hiçbir Şey Yapmıyor!

Türkiye sınırlı şartlara rağmen her türlü yardımı yaparken, dünya genelinde bu durum sık sık takdirle karşılandı. Bu duruma da değinen Lindsay Lohan, özelikle Yunanistan gibi yakın komşu ülkelerin imkanları olmasına karşın hiçbir şekilde sorumluluk almadığını ve bu nedenle de Türkiye’nin yükünün daha da ağırlaştığını belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler