Ana SayfaKimdirLeyla Feray Kimdir?

İlgili Postlar

Leyla Feray Kimdir?

1993 yılında doğan ve Türkiye’nin genç yetenekleri arasında gösterilen Leyla Feray kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldı?

Özel bir giyim firmasının televizyon reklamlarında tanındı. Güzelliği ile kısa süre içerisinde dikkat çeken oyuncu, ardından gelen teklifleri değerlendirerek kısa süre içerisinde Türkiye’nin önemli oyuncuları arasındaki yerini aldı.


Bugün Doğan Ünlüler

Leyla Feray Kimdir, Eğitim Kariyeri Nasıl?

Leyla Feray, ilkokul ve lise dönemi sonrasında eğitimini üniversite ile devam ettirdi. Koç Üniversitesi’nin Medya Görsel Sanatlar Bölümü’nü kayıt olan oyuncu, burada aldığı eğitim sayesinde oyunculuğunu da geliştirme fırsatı elde etti. 1.73 boyundaki oyuncu, özellikle sempatik tavırları ile sevilen karakterleri ekranlara taşıdı.

Leyla Feray Kimdir, Hangi Dizilerde Rol Aldı?

Leyla Feray bugüne kadar farklı yapımlarda rol aldığı gibi 2017 tarihi itibari ile 4 farklı projede oyuncu olarak katkı sağladı. 2013 yılında ilk olarak Ben Onu Çok Sevdim dizisinde yer alan oyuncu, sonrasında 3 farklı yapıma daha dahil oldu. 2014 yılında çekilen Paşa Gönlüm, Üç Arkadaş ve Ömrüm Sessiz Bir Çığlık gibi yapımlarda sevenlerinin karşısına çıktı.

Kardeşim Benim’e Seçildi

Oyuncu 2017 yılında en son olarak Kardeşim Benim filminde yer aldı. Özellikle Aslı Enver’in filmden çekilmesi ile birlikte oyuncu arayışına giren yapım ekibi, Leyla Feray ile yaptığı görüşme sonrasında filmin yeni kadın karakterini buldu. Leyla Feray da bu sayede iyi bir projede yer alma fırsatı elde etti. Oyuncu bu filmde, Murat Boz ve Burak Özçivit ile rol paylaşacak.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler