Ana SayfaÜnlülerLerzan Mutlu Ve Bülent Ersoy Karşı Karşıya Geldi

İlgili Postlar

Lerzan Mutlu Ve Bülent Ersoy Karşı Karşıya Geldi

Renkli sayfalar programına Bülent Ersoy’un bağlanması Lerzan Mutlu’nun tepkisini çekti ve Lerzan Mutlu programdan ayrıldı.

Özellikle 2016 yılında Oya Aydoğan’ın vefatı sonrasında Lerzan Mutlu ile Bülent Ersoy karşı karşıya gelmiş ve oldukça sert tartışmalar yaşanmıştı. Bu tartışmalarda Bülent Ersoy, Oya Aydoğan’ın vefatından dolayı Lerzan Mutlu’yu sorumlu tutarken tüm bu tartışmalar mahkemeye kadar taşınmıştı.

İki İsim Yeniden Karşı Karşıya!

Renkli sayfalar programına Bülent Ersoy’un bağlanması üzerine tartışma bir kez daha gündeme geldi. Lerzan Mutlu, Bülent Ersoy’un yerine bağlanacağını duyduktan sonra programdan ayrılmak istedi. Hemen ayağa kalkarak stüdyoyu terk eden Lerzan Mutlu, daha sonrasında hem programı izleyenlere hem de seyircilere ayıp olmaması nedeniyle geri döndü.

Lerzan Mutlu’nun geri dönmesi ile birlikte Bülent Ersoy arasında tartışma yaşanırken Lerzan Mutlu’nun yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Bülent Ersoy üzerinden kendisini yıkmaya çalıştıklarını söyleyen Lerzan Mutlu, Bülent Ersoy’un bu konuda suçlu olduğunu ve kendisinin üzülmesine sebep verdiğini söyledi.

Lerzan Mutlu yaptığı açıklamalarını Bülent Ersoy affetmeyeceğini söyleyerek noktalarken bu sözler üzerine Bülent Ersoy yanıt verdi. İnsanları Allah affeder insanlar değil şeklinde yanıt veren Bülent Ersoy, Lerzan Mutlu’ya yüklendi. Allah’tan başka kimseden korkmadığını ve kimseyi kırmak istemediğini de söyleyen Bülent Ersoy, kırmak ya da hayatını zora sokmak istese bu konuda kolay bir şekilde amacına ulaşabileceğini belirti.

Bülent Ersoy tarafından yapılan bu açıklamalar ile birlikte stüdyoda oldukça gergin anlar yaşanırken Bülent Ersoy ile yapılan telefon görüşmesinin tamamlanmasının ardından program yayın akışına devam etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler