Ana SayfaDünyaLady Gaga da o hastalığa yakalandı! Sahnelerden uzak kalmak zorunda

İlgili Postlar

Lady Gaga da o hastalığa yakalandı! Sahnelerden uzak kalmak zorunda

Lady Gaga da o hastalığa yakalanmış! Lady Gaga, müzik kariyerine ara verdiğini açıklarken, bu kararı almasında kronik ağrı sendromu hastalığının etkili olduğunu da açıkladı. Detaylar haberimizde…

[irp]

Dünyaca ünlü Amerikalı yıldız Lady Gaga, geçtiğimiz günlerde müzik kariyerine ve sahnelere ara verdiğini açıklamıştı. Hayranlarını üzen haberin ayrıntıları ortaya çıktı. Meğer, Lady Gaga’nın sahneye çıkmasına hastalığı engel olmuş.

[irp]

Belgeselde hasta olduğu ortaya çıktı

Lady Gaga’nın hayatını anlatan “Gaga: Five Foot Two” adlı belgeselinin geçen hafta Toronto Film Festivali’nde yayınlanan öngösteriminde Lady Gaga’nın bir sır gibi saklanan hastalığının ne olduğu ortaya çıktı.

[irp]

Lady Gaga’nın sır gibi saklanan hastalığı ne?

Belgeselin ABD’de online film ve dizi platformu Netflix üzerinden vizyona girmesiyle birlikte ortaya çıkan duruma netlik kazandırmak isteyen Lady Gaga sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve “Belgeselde fibromiyalji (kronik ağrı sendromu) hastalığıyla savaşıyorum. Farkındalığı artırmaya ve bu hastalığa sahip insanları birleştirmeye yardım etmek isterim.” dedi.

[irp]

Herkes kendi hikâyesini anlattı

31 yaşındaki şarkıcının paylaşımının ardından, kronik ağrı sendromu yaşayan birçok kişi kendi hastalık hikâyesini anlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler