Ana SayfaÜnlülerKuzey Vargın son yolculuğuna uğurlandı

İlgili Postlar

Kuzey Vargın son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren yıllara meydan okuyan usta oyuncu Kuzey Vargın son yolculuğuna uğurlandı. Geçtiğimiz Pazar günü yaşamla olan mücadelesine yenik düşüp hayatını kaybeden Vargın, dün son yolculuğuna uğurlanarak toprağa verildi. Cenazede duygu solu anlar yaşandı. Detaylar haberimizde…

Kuzey Vargın yaşam mücadelesini kaybetti

Usta oyuncu Kuzey Vargın, yüksek tansiyona bağlı rahatsızlığı nedeni ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Böbrek yetmezliği teşhisi konuşan Vargın’ın tedavisi bir aydır yoğun bakımda sürdürülüyordu. Vücudu oldukça yorgun düşen Kuzey Vargın, geçtiğimiz Pazar günü saat 06.30 sularında yaşamla olan mücadelesini kaybetti.

Cenaze kızına teslim edildi

Acı haberi alan Kuzey Vargın’ın yakınları hemen hastaneye koştu. Vargın’ın cenazesi, vefatının ardından üç gün MSKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’nda bekletildi. Cenaze, Kuzey Vargın’ın kızı Tuğçe Yamak’a teslim edilirken, Yamak gözyaşlarına hakim olamadı.

Kuzey Vargın Karacaahmet Mezarlığı’nda defnedildi

Kuzey Vargın’ın cenazesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze nakil aracına konulmasının ardından, Milas – Bodrum Havalimanı’na götürüldü. Cenazenin uçakla İstanbul’a getirilmesinin ardından son yolculuğuna uğurlanarak Karacaahmet Mezarlığı’nda defnedildi.

Son yolculuğuna uğurlandı

Kuzey Vargın’ın cenazesi, ailesi, yakınları ve sevenlerinin katılımı ile Levent Afet Yolal Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Kuzey Vargın’ın eşi: “Çok üzgünüm, nur içinde yatsın”

Cenazede oldukça bitkin ve son derece üzgün olduğu gözlenen Kuzey Vargın’ın eşi Mücella Vargın, çok üzgün olduğunu ifade ederek, “Çok üzgünüm, çok şey öğrendim ondan teşekkür ediyorum. Nur içinde yatsın.” diye konuştu.

Nuri Alço’da cenazedeydi: Yüreği de bileği de çok sağlamdı

Cenaze töreninde hazır bulunan Kuzey Vargın’ın yakın arkadaşı usta oyuncu Nuri Alço, Vargın’ın çok değerli sinema jönlerinden biri olduğunu vurgulayarak “Yüreği de bileği de çok sağlamdı. Çok dobraydı. Hayatı yaşamış, sinemayı çok seven birisiydi. Zamansız gitti. Hastalığında Marmaris’te kendisini ziyarete gittiğimde espri yapan, hastalığını umursamayan bir insandı. Çok anılarımız var onunla. O anıların hayaliyle yaşıyoruz şu anda. Ailesine çok bağlı olan, kafasındakini her zaman yapan bir insan. Başımız sağ olsun.” dedi.

Kuzey Vargın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler