Ana SayfaDedikoduKutsi, Feyza Çıpa’yı Terk Etti!

İlgili Postlar

Kutsi, Feyza Çıpa’yı Terk Etti!

Kutsi, sevgilisi Feyza Çıpa’yı ve yaşadıkları evi terk etti. Kutsi’nin ayrılık sebebi iddialara göre Feyza Çıpa’nın evlilik ısrarlarından sıkıldığı yönünde.

Yetenekli sanatçı, uzun bir süre Feyza Çıpa ile gizli aşk yaşamaktaydı. Ünlü şarkıcı, Feyza Çıpa ile olan birliktelikleri nedeniyle, 7 yıl evli kaldığı eşi Sinem Bayraktutar’la boşanmıştı. Miss Turkey güzeli Feyza Çıpa için iki çocuğundan da vazgeçen şarkıcı, sevgilisiyle yıllardır istikrarlı bir ilişki yaşıyordu. Yakında evleneceklerini sıkça dile getiren ünlü ikilinin, bir türlü nikah tarihine karar verememesi ilişkilerinde polemiğe yol açmıştı. Geçtiğimiz aylarda Kutsi’nin; evlilik tarihini devamlı ertelemesi, sosyal medya hesabında birlikte oldukları hiçbir kare resim paylaşmaması, ünlü güzelin birlikte yaşadıkları evi terk etmesine neden olmuştu. Sonrasında; Feyza Çıpa’ya doğum günü partisi tertipleyerek, sevgilisinin gönlünü yeniden alıp barışmışlardı.

Huzur Sokağı ile Başlayan Aşk, Huzursuz Bitti!

“Huzur Sokağı” dizisinde tanışan ünlü çiftin ilişkileri; Kutsi, eşinden boşanana kadar uzun bir süre gizli devam etmişti. Yetenekli oyuncu; boşandıktan sonra da Feyza Çıpa ile olan ilişkisini, yeni doğacak olan çocuğu için bir müddet daha gizli tutmuştu. Geçtiğimiz aralık ayında düzenlenen bir davete el ele katılan ünlü çift, birlikteliklerini resmen duyurmuştu. Bu yılbaşını Avrupa’da geçiren çiftin fotoğrafları, takipçileri tarafından sosyal medyada paylaşılınca evlilik kararı aldıkları da ortaya çıkmıştı.  Uzun süredir devam eden bu aşk; Feyza’nın çok ısrarcı olması, yakışıklı şarkıcının ise ağırdan almasıyla bir türlü evliliğe dönüşememişti. Ünlü çiftin aralarındaki evlilik kararsızlığı, ikilinin ilişkisini huzursuz bitirdi.

Dert Yandı

Feyza Çıpa’nın evlilik ısrarlarından sıkıldığı söylenilen sanatçının, çevresindeki kişilere bu hususla ilgili durumlardan söz ettiği belirtildi. Kendisiyle bir türlü evlenmediği için sevgilisini terk eden Feyza Çıpa, bu defa kendisi terk edildi. Kutsi’nin;”Zaten zor bir evliliği bitirdim. Artık evlenmek istemiyorum” diyerek yakınlarına da dert yandığı öğrenildi.

 

Kutsi kimdir?

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler