Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerKurtlar Vadisi Vatan İlk Fragmanı Paylaşıldı

İlgili Postlar

Kurtlar Vadisi Vatan İlk Fragmanı Paylaşıldı

Kurtlar Vadisi Vatan ilk fragmanı ile yeniden gündemde. Geçtiğimiz akşam Zorlu Center’da gerçekleştirilen özel fragman galası ile tüm dikkatleri üzerine çeken film, şimdiden konuşulmaya başlandı.

Bugüne kadar Kurtlar Vadisi dizisi için 4 farklı formatta film hazırlanırken, yeni film de yine çok ilgi çekti. Fragman için ilk defa bir gala düzenlenirken, Kurtlar Vadisi Vatan fragman galası yoğun bir katılımla gerçekleşti. Gecede paylaşılan haberlere göre fragmanı paylaşılan Kurtlar Vadisi Vatan, 29 Eylül tarihi itibari ile beyaz perdede olacak. Bu tarih itibari ile yüksek izlenme oranlarına ulaşması beklenen Kurtlar Vadisi filmi, özellikle diziye verilen ara nedeniyle uzun zamandan beri bekleniyordu.

5 Haftada Çekildi

Kurtlar Vadisi Vatan ile ilgili en dikkat çeken detaylardan birisi, filmin sadece 5 hafta içerisinde çekilmesi oldu. Özellikle film çekimleri sırasında darbe ile ilgili zorlu bir süreçten geçtiklerini söyleyen yapımcı Şaşmaz, sorunlara rağmen sorunsuz bir şekilde filmi hazırladıklarını ve sinema için geri sayıma geçtiklerini duyuru.

Dizi De Geliyor

Dizi konusunda da açıklamalar gelirken, 2018 yılı itibari ile Kurtlar Vadisi’nin televizyonlara geleceği de müjdelendi. Dizinin adı dahi kesinleşirken, ekranlara gelecek yeni Kurtlar Vadisi için Kurtlar Vadisi Kaos adının kullanılacağı belirtildi. Konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Necati Şaşmaz ise Kurtlar Vadisi gibi yapımların ekranlarda olması gerektiğini düşündüğünü ve bu nedenle de yapımları her zaman ekranlara getirmeye devam edeceklerini söyledi.

https://www.youtube.com/watch?v=HvP45wGPvGI

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler