Ana SayfaKültür ve SanatFilmler"Kurtlar Vadisi Vatan" Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

İlgili Postlar

“Kurtlar Vadisi Vatan” Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Uzun süredir beklenen “Kurtlar Vadisi Vatan” filminin,vizyon tarihi netleşti. Merakla beklenen filmin, beyaz perdede yayınlanmasına geri sayım başladı.

2003 yılında, Kurtlar Vadisi ile ilk kez ekranlarda dizi film olarak tanışmıştık. Gündemdeki toplumsal ve siyasi olayları; yer altı mafyalarıyla ve istihbarat ajanlarıyla izleyicilere sunan dizi, yüksek izleyici kitlesi oluşturmuştu. Dizinin müdavimlerini ayrıca ekran başına kilitleyen, bol aksiyon ve macera içeren dizinin siyah elbiseli adamlarından, Polat Alemdar karakteri de efsane olmuştu. Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, Polat Alemdar karakteriyle adeta bütünleşti. En az dizi ve oyuncuları kadar, dizinin jenerik müzikleri de bir hayli popülerliğini yitirmedi. Dizinin; benzer içerikteki, farklı alternatifleri de çekildi fakat Kurtlar Vadisi kadar pek talep görmedi. Yıllardır,Türkiye televizyonlarının fenomenleri arasındaki yeri doldurulamayan ünlü dizi, uluslar arası film sektöründe de büyük rağbet gördü.

Sevilen dizi, ilk kez 2006 yılında sinemaya aktarılarak “Kurtlar Vadisi: Irak” olarak karşımıza çıkmıştı. Sinema hasılatı da en az dizisi kadar yüksek olunca; sonraki takip eden yıllarda da filmlerin devamı geldi. 2009 yılında,”Kurtlar Vadisi: Gladio”, 2011’de ise “Kurtlar Vadisi: Filistin” olarak beyaz perdeye uyarlandı. Önümüzdeki aylarda da bu filmlerin 4. serisi olan “Kurtlar Vadisi Vatan” izleyicilerle buluşacak.

Beklenen filmin adına, öncelikle “Kurtlar Vadisi Darbe” olarak karar verilmişti. Filme, o dönemde isim hakkı verilmemesi de çok fazla gündemde yer almıştı.İsmine,”Kurtlar Vadisi Vatan” olarak karar verilen filmin, gösterime girmesi ise hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Kurtlar Vadisi Vatan” Filminin Oyuncuları Kimler?

Pana Film Yapımcılık tarafından; Antalya-Dat Köyünde çekimlerinin gerçekleştirildiği “Kurtlar Vadisi Vatan” filminin, Necati Şaşmaz’dan sonraki diğer başrol oyuncuları; Sinem (Öztürk) Uslu, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak (Güllü), Nezih Işıtan gibi ünlü isimlerden oluşuyor.

Filmin Vizyon Tarihi Ne Zaman?

Ünlü Yönetmen Serdar Akar; TRT 1’de gösterimde olan “Payitaht Abdülhamit” dizisinin çekimlerine bir müddet ara vererek bu yıl Nisan ayında çekimlerine başladığı, “Kurtlar Vadisi Vatan” filmini sonunda tamamladı. 15 Temmuz olaylarını ve Paralel Yapının alçak planlarını konu alan film; Pana Film Yapımcılık Şirketinin de sahibi olan Necati Şaşmaz’ın, sosyal medyadaki açıklamalarına göre 29 Eylül Cuma günü gösterime sunulacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler