Ana SayfaDizilerKısmetse Olur’daki Meşhur Kavga Sansürsüz Yayınlandı!

İlgili Postlar

Kısmetse Olur’daki Meşhur Kavga Sansürsüz Yayınlandı!

Kısmetse olur evinde geçtiğimiz dönemlerde yaşanan kavga, Kanal D resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı.

Özellikle Emre ile Şehmuz’un karşı karşıya geldiği kavga, bugüne kadar paylaşılmamış ve hiçbir sızdırma olmadığından dolayı görüntülenmemişti. Fakat yapılan yeni sızdırma ile birlikte iki isim arasında çok sert bir şekilde kavganın olduğu ve tarafların birbirine tabiri caizse tekme tokat daldığı görüldü.

İnternete Özel Yayınlandı

Özellikle internete özel olarak ilk defa paylaşılan bu görüntüler, evde oldukça gergin anların yaşandığı da gösterdi. Emre ile Şehmuz arasında yaşanan bu kavgada diğer damat adaylarının araya girmesi kavganın büyümeden önlenmesini sağladı. Buna karşın özellikle Emre ve Şeymus arasındaki şiddetin azalmaması ve giderek artması diskalifiye kararının da ne kadar doğru olduğunu gösterdi.

Geçtiğimiz dönemlerde konu ile ilgili yapılan açıklamalarda Şehmuz ve Emre arasındaki kavga nedeniyle 2 ismin de kuralları ihlal ettiği ve bu nedenle iki ismin evden diskalifiye edildi belirtilmişti. Evden ayrılan bu isimler için bugüne kadar herhangi bir açıklama yapılmadı gibi yayınlanan son video görüntüleri ile birlikte diskalifiye kararının neden alındığı da net bir şekilde görüldü.

Başlangıçta normal bir şekilde konuşan Emre ve Şehmuz, kısa süre içerisinde birbirine karşı şiddet içeren sözler söylemeye başladı. Yaşanan tartışmanın kavgaya dönmesi ile birlikte evde sesler yükselirken, araya giren damat adayları olayın daha da büyümesini önledi.

Kısmetse Olur evinde yaşanan kavga ile ilgili paylaşılan görüntüler ise şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=we4m4z7H4To

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler