Ana SayfaDizilerKısmetse Olur'da Kim Elendi?

İlgili Postlar

Kısmetse Olur’da Kim Elendi?

Kısmetse Olur, 15 Ocak tarihinde yayınlanan eleme bölümü ile yine tüm sevenleri ekranlara kilitledi.

Her pazar gecesi yapılan eleme gecesinde eve veda eden isim belirlenirken dün akşamki eleme sonrasına da bir aday evdeki evlilik hayallerine veda etmek zorunda kaldı.

15 Ocak günü yapılan eleme gecesi oldukça sert tartışmalara sahne oldu. Yapılan oylama sonucunda gelin adaylarından Didem, damat adaylarından ise Onur haftanın birincisi olmayı başardı.

Kısmetse Olur Elemesinde Hangi İsimler Potada Oldu?

Yapılan eleme oylamasında isimli damatlar evinden Barış, gelinler evinden ise Gizem evden ayrılması konusunda en çok ismi yazılan kişi oldu. Barış ve Gizem’in eleme potasına girdiği eleme gecesinde evini koruyan isim Onur olduğundan dolayı Kısmetse Olur’a veda eden isim Gizem oldu.

Sibel Ve Ünal Tartışması!

Dün akşam eleme ecesinde en çok dikkat çeken tartışma ise Sibel ile Ünal arasında yaşandı. Eve Sibel’e talip olarak gelen fakat en yakın arkadaşı Gökhan ile Sibel’in yakınlaşması sonrasında geri çekilmek zorunda kalan Ünal, Sibel’in yaptığı açıklamalara daha fazla dayanamazken özellikle gece hayatını sevmediğini söyleyerek kendini sürekli ön plana çıkartan Sibel’e Ünal sert bir tepki gösterdi.

Yaşanan tartışmaya Tuğçe de dahil olurken üçlü bir anda ev içerisindeki gerilimin artmasına neden olur. Yaşanan bu tartışmaya kısa sürede müdahale edildi ve Seda Akgül yaşanan olaylara tepki göstererek tartışmanın sona ermesini sağladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler