Ana SayfaDizilerKısmetse Olur’da Kim Elendi?

İlgili Postlar

Kısmetse Olur’da Kim Elendi?

Kısmetse Olur haftanın finali ekranlara geldi. Büyük finale adım adım yaklaşılan programda özellikle evden elenecek ismin kim olacağı ve eve yeni bir ismin gelip gelmeyeceği de yayınlanan final bölümü ile birlikte öğrenildi.

Kısmetse Olur 9 Nisan Eleme Bölümü Yayınlandı

Kısmetse Olur 9 Nisan günü eleme heyecanı ile ekranlara geldi. Eleme gecesinde özellikle Emre ile Tuğçe arasında yaşanan ilişkiye pek çok farklı ismin tepki göstermesi damga vurdu.

Emre ile Tuğçe arasında yaşanan yakınlaşma, başlangıç aşaması itibariyle pek çok farklı tartışmaya da neden olurken, eleme gecesinin gündeminde de yine bu iki isim arasında yaşanan ilişki yer aldı. Özellike Melis tarafından Emre’ye uyarı yapılmak istenmesi, tartışmaların başlangıcı oldu. Melis tarafından yapılan bu çıkışın ardından evde sesler yükselirken Didem ve Melis’in hedefi ve eleştirileri Tuğçe’yi oldukça üzdü.

Daha sonrasında ise tartışan çift Adnan ile Didem oldu. özellikle Didem tarafından daha önce yapılan açıklamalarda ailesinin onayını almayan birisiyle evlenmeyeceğini söylemesi oldukça dikkat çekmişti. Adnan bu açıklamalara takılı kaldığı gibi Didem’e bu konuda önemli sorular yöneltti. Ailesinin kendisini istememesi halinde kendisiyle evlenmek isteyip istemeyeceğini sordu.

Ve Eleme Yapıldı

Bu tartışmaların ardından evde eleme bölümüne geçerken yapılan oylamalar sonrasında elenmesi için ismi söylenen iki isim Gelinler evinden Tuğçe, erkekler evinden ise Akın oldu. Seda Akgül yapılan bu oylama sonrasında kritik zarfı açarken zarfta eleme yok yazısı yer aldı ve böylece Kısmetse Olur eleme gününde herhangi bir isim evden elenmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler