Ana SayfaDizilerKısmetse Olur’da Aycan Ve Didem Küsecek Mi?

İlgili Postlar

Kısmetse Olur’da Aycan Ve Didem Küsecek Mi?

Kısmetse olurda son gün de oldukça tartışmalı anlar yaşanırken bugün yayınlanan yeni bölümde de benzer görüntüler ekranlara yansıdı. Kısmetse Olur 17 Mart bölümüne özellikle Aycan ve Didem arasında yaşanan tartışmalar damga vurdu.

Özellikle eve giriş yaptıktan sonra Onur’un kendisine tepki göstermesini sindiremeyen Aycan, evdeki tüm gelin adaylarına karşı sitem dolu açıklamalar yaptı. Tüm bunların ardından Aycan ve Didem karşı karşıya geldi. Yaşanan bu olaylar sonrasında Adnan da olaylara dahil olurken kısa süre içerisinde evdeki tartışmalar çok daha hararetli bir hale geldi.

Kısmetse Olur’da evlenmesi beklenen ve oldukça sevilen Aycan ve Onur çift, Aycan’ın evden ayrılması nedeniyle zorlu bir süreç yaşamıştı. Aycan, Onur’a herhangi bir açıklama yapmadan evden ayrılırken bu durum Onur’un tepkisini çekmişti.

Doğum Gününde Eve Döndü!

Onur’un doğum günü için yeniden eve girme kararı alan Aycan sürpriz yapmak istese de Onur karşında Aycan’ı gördükten sonra çok sert bir şekilde açıklama yaparak gelin adayını oldukça üzdü. bu olayların etkisinde kalan Aycan, kızlar evinde yeni bir tartışma yaratırken özellikle evde en çok anlaştığı Didem’e karşı böyle bir çıkış yapması arkadaşlığın da zorlu geçeceğini gösterdi. Yaşanan bu tartışmalar sonrasında Didem gözyaşlarını tutamazken, Adnan Didem’i sakinleştirmeye çalıştı.

Yayınlanan yeni bölümde yaşanan tüm bu tartışmalı anlar ekranlara getirilirken, Aycan ve Didem arkadaşlığının devam edip ettirmeyeceği oldukça merak ediliyor. Canlı yayın sonrasında sosyal medya üzerinden de bu anlar ile ilgili çok farklı değerlendirmeler yapıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler