Ana SayfaKimdirKısmetse Olur Haftanın Finali Sonrasında Kim Elendi?

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Haftanın Finali Sonrasında Kim Elendi?

Kısmetse Olur haftanın finali dün akşam ekranlara geldi. Kısmetse Olur haftanın finali doğrultusunda eve bir ya da iki yarışmacının veda etmesi gerektiğinden dolayı oldukça gergin bir program yapıldı.

Dün akşam yapılan oylamalar ve halk oylaması sonucunda evden ayrılan isimler belli oldu. 19 Şubat tarihinde yayınlanan yeni bölümde evden elenmesi istenen isimler gelinler evinden Tuğçe Ergişi, erkekler evinden ise Akın oldu. 2 ismin evden elenmesi için en çok adı söylenen kişiler olurken evden kimin ayrılacağı özellikle Adnan ile Sibel arasındaki biri neye göre belirlendi.

Kısmetse Olur Haftanın Finali Şok Gelişmelere Sahne Oldu!

Adnan, haftanın birincisi olduktan sonra evden elenecek ismin gelinler evinden olacağı kesinleşti ve  Tuğçe evden ayrıldı.

Evde Tankut ile tanıma yoluna giren Tuğçe, evden elenmesi ile birlikte ilişkisi için de zorlu bir süreç başladı. Evden giderken Tankut ile bir veda konuşması yapan Tuğçe, kendisinin ona yaşatamadıklarını başka gelin adaylarının yaşatmasını diledi ve evden ayrıldı. Tuğçe’nin söylediği bu sözler, ilişkinin de sona erdiği şeklinde yorumlandı. Dün akşam yapılan oylamalar sonucunda evden elenen isim belli olurken programda oldukça ilginç anlar da yaşandı.

Kısmetse Olur Haftanın Finali İçin Gözde’den Şok İtiraf!  

Evde ciddi bir ilişki yaşayamayan Gözde, oldukça ilginç bir itirafta bulundu. Kafasında başka bir damat adayının olduğunu söyleyen Gözde, bu itirafı ile tüm dikkatleri kendisine çevrilmesini sağlarken aklındaki ismin Onur olduğunu söyledi.

Onur’a karşı bir anlamda içindeki duyguları açan Gözde, Onur’un nasıl yanıt vereceğini merak ediyor. Özellikle geçtiğimiz hafta boyunca Ünal’la yakın bir ilişki içerisinde bulunan Gözde’nin birden Onur’a yönelmesi de programı takip eden kişiler ve evdeki diğer adaylar tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Uzun zamandan beri evde Aycan ile bir ilişkisi olan fakat oldukça tartışmalı bir süreçten geçen Onur’un Gözde’nin itirafı karşı nasıl yanıt vereceği de oldukça merak ediliyor.

Adnan Ve Didem Barıştı

Evin popüler çiftlerinden olan Adnan ve Didem tartışmalı bir dönemin ardından yeniden barıştıklarını duyurdu. Eve yeni gelen gelin adayının Adnan’a karşı hisleri olduğunu açıklaması Didem ile Adnan arasındaki sorunların sona ermesini sağladığı gibi iki isim yeniden yakınlaştı. Adnan ve Didem yeni bölümde de oldukça yakın görülürken iki ismin evlilik yolunda daha güçlü bir şekilde ilerlemesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler