Ana SayfaDizilerKısmetse Olur Final Bölümünde Adnan Yalnız Kalıyor

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Final Bölümünde Adnan Yalnız Kalıyor

Kısmetse Olur özellikle haftanın final fragmanı ile oldukça dikkat çekti.

Pazar günü ekranlara gelecek olan final bölümünde Adnan’ın giderek daha zor günler yaşayacağı görüldü. Öyle ki geçtiğimiz günlerde yaşanan tartışmalarda, Adnan uzun zamandan beri en iyi arkadaşım dediği Emre ile ters düşmüş ve arkadaşlığını bitirmişti. Adnan girdiği bu tartışmalar sonrasında evdeki adayı Didem’le de arası açılırken final bölümünde Adnan’a bir darbe de uzun zamandan beri en iyi arkadaşı olan Melis’ten geliyor.

Kısmetse Olur Final Fragmanı Dikkat Çekti

Haftanın finali için yayınlanan fragmanlarda özellik Melis’in Adnan ile arkadaş olmadığını net bir şekilde söylemesi, bu konuda Adnan’ı oldukça üzdü. Daha önce de Akın’ın benzer açıklamalar ile birlikte Adnan ile Akın’ın arasında yaşanmıştı. Final bölümünde Adnan’a yönelik sert eleştirilerin gelmesi, finalin dahi önüne geçmeyi başarmış görünüyor.

Final gecesinde aynı zamanda Emre ile Tuğçe arasında da yine gerilim artıyor. Akın, Tuğçe’ye karşı oldukça kızarken Tuğçe’nin yaptıklarından sonra evde dahi olmak istemediğini net bir şekilde belirtiliyor. Akın özellikle Tuğçe’yle arasında yaşanan olaylardan sonra oldukça üzülürken evdeki herkesin değiştiğini ve farklı bir karaktere büründüğünü söyledi. Kısmetse Olur haftanın final fragmanının yayınlanması ile birlikte çok heyecanlı ve farklı bir bölümün ekranlara geleceği de görüldü. Kısmetse Olur bu hafta sonra yine en çok izlenen yapımlardan birisi olacak. Özellikle yapılacak eleme sonrasında evden kimin evleneceği oldukça merak uyandırıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler