Ana SayfaDizilerKısmetse Olur Farima Adnan İlişkisi Başlayacak Mı?

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Farima Adnan İlişkisi Başlayacak Mı?

Kısmetse Olur bugün yayınlanan bölümü ile yine izleyenleri oldukça heyecanlı anlar yaşattı. Özellike Kısmetse Olur Farima adlı gelin adayının yaptığı açıklamalar bölüme damga vurdu.

15 Şubat Çarşamba günü yayınlanan yeni bölümde, eve yeni gelen isimler oldukça ilginç açıklamalar yaparken Adnan ile ilgili itiraf kısa süre içerisinde Adnan ile Didem arasındaki ilişkinin daha da gerilmesine yol açtır.

Adnan İle Didem Ne Olacak?

Geçtiğimiz haftalarda Adnan ile Didem yaptıkları kavga sonucunda ilişkilerine noktalandırırken iki isim yine de önemli bir gelişmenin olmasını ve yeniden bir araya gelmeyi planlıyor. Fakat içeri giren yeni gelin adaylarından Farima yaptığı açıklamalar ile adeta ikisinin birbirinden kopmasına neden oldu. Eve geldiği ilk gün Adnan ile dans eden ve Didem’i bu nedenle kızdıran Farima, yaptığı itiraf ile birlikte tüm evde büyük bir şok yaşanmasına neden oldu.

Kısmetse Olur Farima Adnan İçin Ne Dedi?

Bugün evde Tankut ile görüşen Farima, Tankut’a yaptığı itiraf ile birlikte evdeki tüm dengelerin değişmesine neden oldu. Kısmetse Olur Farima Adnan’dan oldukça hoşlandığını ve ona karşı ilgi duyduğunu söylerken bu yaklaşım Adnan ve Didem’in de dikkatini çekti.

Didem Farima’ya karşı oldukça tepki gösterdi. Bu itiraf karşısında Adnan’ın nasıl bir tepki vereceği de merak ediliyor. İki ismin önümüzdeki dönemlerde yeni bir ilişkiye başlayıp başlamayacağını önümüzdeki günler gösterecek. Eve girdiği ilk günden beri Adnan’a karşı yakın davranan ve sürekli onunla ilgili bir şeyler söyleyen Farima’nın bu durumu dikkat çektiği gibi bugün gelin adayı tarafından yapılan itiraf ile birlikte tüm taşlar da yerine oturdu. Şu anda Adnan ile Didem arasında tam bir ilişki yaşamamış olsa da yeniden barışma söz konusu. Bu nedenle Farima bu konuda Adnan’dan bir adım bekleyecek. Yeni bir ilişkinin başlaması adına Adnan’dan Farima’ya karşı bir adım gelirse, iki ismin ilişkiye başlamasını noktasında hiçbir engel kalmayacak.

Onur’un Gözyaşları

Bugün yayınlanan yeni bölümde dikkat çeken diğer bir detay Onur’un gözyaşları oldu. Hastalığı nedeniyle eve gelemeyen Aycan’ı oldukça özleyen Onur, daha önce yaptığı bir sürpriz nedeniyle de gözyaşlarına boğuluyor. 3 aydan beri evde ilişki yaşayan Onur, Aycan’a evlilik teklifi etmek için özel bir kutu hazırlarken, eve getirilen bu kutu Onur’un üzülmesine yol açtı. Bugün yayınlanan bölüme de katılmayan Aycan, böyle bir hoş bir sürprizi kaçırırken, Onur Aycan’ın hala eve gelmemesi ve düzelememesi nedeniyle oldukça zorlu bir süreç yaşıyor.

Akın’a Destek Geldi

Evde yeni bir ilişki yaşamaya hazırlanan damat adaylarından Akın için ise güzel bir gün geçti. Akın’ın babası evi ziyaret ederken yeni ilişkisi için Akın’a tam destek verdiklerini söyledi. Bu destek ile birlikte Akın oldukça duygulu anlar yaşarken bundan sonraki süreç içerisinde Akın’ın yeni ilişkiye başlaması ve evlilik yolunda ilerlemesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler