Ana SayfaDizilerKısmetse Olur Evine Zarfla Gelen Ölüm Haberi Tepki Çekti!

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Evine Zarfla Gelen Ölüm Haberi Tepki Çekti!

Kanal D’nin tartışma yaratan programlarından olan Kısmetse Olur Evi Ölüm haberinin zarfla gelmesinden dolayı ülkede büyük yankı uyandırdı.

Kısmetse Olur için yayınlanan 353. bölüm fragmanında evdeki gelin adaylarından Merve’ye gelen bir zarf, adayların üzüntüye boğulmasına neden oldu. Zarf içerisinde Merve’nin babasının yaşamını yitirdiği yazarken tüm bu anların reyting uğruna televizyonlarda yayınlanması oldukça tepki çekti.

Sosyal Medyadan Eleştiri Yağmuru

Eve gelen zarf, evdeki diğer gelin adaylarından Sibel tarafından okunurken yüksek sesle mesajı okuyan Sibel, daha sonrasında zarfta ne yazdığını anladı ve tüm adaylar şok yaşadı. Eve gelen zarfla babasının hayatını kaybettiğini öğrenen Merve ise kameralar önünde oldukça üzüntü yaşarken tüm olay evdeki tüm adayları da derinden etkiledi.

Dün yayınlanan fragmanın ardından en çok konuşulan konulardan bir tanesi babası vefat eden birisine ölüm haberinin böyle verilip verilmeyeceği ve ölümün herhangi bir şekilde sov malzemesi yapılamayacağı yönünde oldu. Özellikle sosyal medya üzerinde Kısmetse Olur programına yönelik ciddi eleştiriler yapılırken bugün yayınlanacak yeni bölüm sonrasında durumun ne kadar gerçek olduğu, ne kadar abartılıp abartılmadığı da öğrenilecek. Programda daha önceden fragman da yayınlanan pek çok detayın gerçek olmadığı ve bir şakadan ibaret olduğu ortaya çıkmıştı.

Fakat özellikle ölüm üzerinden herhangi bir şakanın yapılmayacağı da düşünüldüğünde durum çok daha vahim bir hal alıyor.İlerleyen zamanlarda konuyla ilgili bir açıklama yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler