Ana SayfaDizilerKısmetse Olur Evinden Kim Elendi?

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Evinden Kim Elendi?

Kısmetse Olur pazar günü eleme heyecanı ile ekranlara geldi. Her pazar yapılan eleme günü sonrasında evden elenen ve eve yeni gelen isimler belli olurken bu hafta sonunda da yine oldukça ilginç anlar yaşandı.

Kısmetse Olur pazar günü yayınlanan bölümünde Seda Akgül’ün merakla beklenen zarfı açmasının ardından evdeki eleme ile ilgili kesin karar da verildi. Cumartesi günü ekranlara gelen yeni bölümde sürpriz gelişmeler yaşandı.

Kısmetse Olur Evinde Birinci Kim Oldu?

Halk oylamasıyla haftanın birincisi olan isimler erkekler evinden Adnan, kızlar evinden ise Tuğçe oldu. Bu nedenle Tuğçe eleme adayı olarak gösterilemedi. Evin en çok tartışılan ismi haftanın birincisi olmayı başararak bu hafta evden elenmekten kurtuldu.

Haftanın birincilerinin belirlenmesinin ardından ise evde oylamaya geçildi. Yapılan oylamalar sonucunda gelinler evinden Yağmur, damatlar evinden ise Kemal elenmesi için adı söylendi. Seda Akgül’ün açtığı zarfta ise iki adayın da evden eleneceğinin görülmesi üzerine evden bu hafta elenen kişiler Yağmur ve Kemal oldu.

Özellikle Kemal ile Melis arasında yaşananlar bu eleme sonrasında artık imkansız olarak görülmeye başlandı. Zira eleme gecesinde dahi ciddi tartışmalar yapan Melis ile Kemal ilişkilerinde zorlu bir süreçten geçiyordu. Kemal’in evden elenmesinin ardından ise Melis ile Kemal’in birlikteliklerine devam edemeyeceği, evde mutlu bir şekilde ilişkilerini sürdüremeyeceği de net bir şekilde öğrenilmiş oldu. Kemal’in evden elenmiş olması özellikle Melis’in de üzülmesine sebebiyet verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler