Ana SayfaDizilerKısmetse Olur Aycan Kötü Haber Alıyor!

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Aycan Kötü Haber Alıyor!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve evlilik üzerine kurulan Kısmetse Olur programında yeni fragman oldukça dikkat çekti.

Kısmetse Olur 23 Mart fragmanının paylaşılması ile birlikte özellikle Aycan’ın kötü bir haber aldığı görülürken bu haberin ne olduğu merak edildi. Fragmanda Aycan’ın sevdiği yakın birisine kaybettiği tahmin edilirken bu haberi alan Aycan oldukça üzülüyor. Onur ise sevdiği kızın üzülmesine karşı dayanamayarak onun yanına gidiyor ve bu zor gününde ona destek oluyor.

Fragman Merak Uyandırdı!

Yaşanan Tüm bu anlar fragmanda ekranlara getirilirken Aycan’ın aldığı kötü haberin ne oldu ve sevdiği bir kişiyi kaybedip kaybetmediği de oldukça merak uyandırıyor. Geçtiğimiz bölümlerde de yine babasını kaybeden bir gelin adayının bu haberi Kısmetse Olur evinde alması tüm Türkiye’de dikkat çekmiş ve tepki toplamıştı. Benzer bir olayın daha yaşanması halinde ise yine benzer tartışmaların gündemde yer bulması bekleniyor.

Evde Aycan ile Onur arasında yaşanan bu durumun yanı sıra özellikle Şeymuz’un annesinin eve gelmesi de farklı anların yaşanmasına sağlıyor. Şehmuz ve annesi Emine Hanım evdeki gelinler ile konuşurken anne desteğini alan Şehmuz, gönlündeki adaya bir adım daha yaklaşma imkanı elde ediyor.

Hafta içi her gün 12.30 itibariyle ekranlara gelen Kısmetse Olur bugün yayınlanacak yeni bölümü ile de oldukça ilgi uyandırmış durumda. Özellikle Aycan’ın yaşadığı olayın ne olduğu ve herhangi bir yakınını kaybedip kaybetmediğinin öğrenilmesi adına yeni bölümün oldukça dikkat çekmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler