Ana SayfaDizilerKısmetse Olur 9 Ocak Elemesinde Ne Oldu?

İlgili Postlar

Kısmetse Olur 9 Ocak Elemesinde Ne Oldu?

Kısmetse Olur’da 9 Ocak Pazartesi günü yeni bir eleme heyecanı daha yaşandı.

Her hafta yapılan elemeleri ile heyecanın hiç bitmediği Kısmetse Olur, dün yayınlanan yeni bölümünde oldukça gergin anlara sahne oldu. Kızlar ve erkekler evinde yapılan oylamalar sonucunda evden gitmesi istenen iki isim belirlenirken kızlar evinde Gökhan’dan ayrıldıktan sonra zorlu bir dönem yaşayan Rabia eve veda veda etti.

Tankut Eve Döndü

Bu hafta sadece kızlar evinde eleme yapılırken eve yeni katılan iki isim de oldukça dikkat çekti. Programın önceki sezonlarında erkekler evinde yer alan adaylardan Tankut, yeniden Kısmetse Olur evine girdi. Kızlar evine yeni gelen isim ise özellikle Ünal’a karşı sıcak tavırlarıyla dikkat çekti.

Yeni Bölüme Neler Olacak?

Önümüzdeki günlerde evde yaşanacak olaylar ile ilgili oldukça farklı iddialar gündemde yer alırken özellikle Gamze’nin yeni bir aşka yelken açacağı söyleniyor. Akın’a ilgi duymaya başlayan Gamze’nin Akın ile özel bir görüşme yapmak istediği ve Akın’ın da bunu kabul ederek ikilinin yeni bir ilişki için ilk adımı attığı konuşuluyor.

Evde yaşanan olaylar özellikle sosyal medyada oldukça dikkat çekerken geçtiğimiz hafta sonu yapılan eleme sonucunda evden ayrılan Gökhan ile ilişkiye başlayan Sibel, evden ayrılma planları yapıyor. Evden ayrılmak adına erkeklerden ismini yazmasını isteyen Sibel, bu hafta evden ayrılmayı başaramazsa da önümüzdeki hafta evden gönderilmesi beklenen ilk isim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler