Ana SayfaDizilerKısmetse Olur 9 Mayıs Yeni Bölümü Usta Şarkıcı İle Neşelenecek

İlgili Postlar

Kısmetse Olur 9 Mayıs Yeni Bölümü Usta Şarkıcı İle Neşelenecek

Kanal D’nin resmi internet adresi üzerinden yayınlanmaya başlanan Kısmetse Olur 9 Mayıs yeni bölüm fragmanı ile dikkat çekti.

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında özellikle Kısmetse Olur evine İzzet Yıldızhan’ın gireceği ve sevilen şarkılarıyla evdeki isimleri eğlendireceği görüldü. Özellikle Türkiye’de yaşanan son gelişmeler sonrasında ekranlarda yer alamayan ve sadece internet yayını olarak yayın hayatına devam etmek zorunda kalan Kısmetse Olur internet üzerinden yayınlansa dahi dikkat çekmeye devam ediyor.

İzlenme Oranları Yükseliyor!

Geçtiğimiz günlerde ilk internet bölümleri ile ekranlara gelen Kısmetse Olur’da bugün yaşanacak olaylar da paylaşıldı. Özellikle Kısmetse Olur 9 Mayıs fragmanının paylaşılması ile birlikte evde bugün yaşanacak olaylar hakkında bilgiler elde edilirken, eve sürpriz bir konuğun geleceği öğrenildi. Türk müziğinin sevilen isimlerinden birisi olan İzzet Yıldızhan, eve giderek sevilen şarkılarını seslendirecek ve evdeki adayları biraz olsun mutlu edecek.

Yıldızhan’dan Aşk Mesajları

Kısmetse Olur evine girdikten sonra evdeki adaylar ile kısa süreli de olsa sohbet etme imkanı bulan İzzet Yıldızhan; aşk, evlilik ve sevgiye dair önemli açıklamalar yaptı. Özellikle hayatında sevdiği ve değer verdiği birisi olması halinde, onun için elinden gelen her şeyi yapabileceğini söyleyen ünlü şarkıcı, Kısmetse Olur evindeki adaylara da önemli tavsiyelerde bulundu.

Özellikle evliliğin uzun bir maraton olduğunu ve çiftlerin bu maratonda doğru bir şekilde yer alması gerektiğini söyleyen şarkıcı, mutlu sona ulaşmak isteyenlerin uyumlu ve birbirine yardım etmesi gerektiğini belirtti. İzzet Yıldızhan yaptığı konuşmanın ardından şarkılarına geçerken başta slow şarkılar seslendirdi ve evdeki çiftler bu şarkılar eşliğinde dans etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler