Ana SayfaDizilerKısmetse Olur 26 Şubat'ta Kim Elendi?

İlgili Postlar

Kısmetse Olur 26 Şubat’ta Kim Elendi?

 

Kısmetse Olur 26 Şubat Pazar akşamı yapılan haftanın finali bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Cumartesi akşamı yapılan halk oylamasında birinci olan isimler . Didem ve Onur  olurken, oy farkıyla Didem Onur’u geçti. Böylelikle Didem’in evini koruma hakkı doğma ihitmali oluştu. Kısmetse Olur’da bu hafta Ünal ve Yağmur eleme potasındaydı. Onur ve Gökhan arasındaki kavga evdeki diğer yarışmacıların da gerilmesine sebep olurken; Gözde’nin itirafı Ünal’ın yeniden fenalaşmasına sebep oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise eleme oylamasına geçildi. Peki, Kısmetse Olur’da dün akşam kim elendi? İşte, zarftan çıkacak olan sürpriz karar neydi? Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde yaşananlar!

Kısmetse Olur 26 Şubat'ta Kim Elendi?

HAFTANIN BİRİNCİLERİ DİDEM VE ONUR OLDU

Kısmetse Olur’da heyecan dolu bir eleme gecesi daha yaşandı. Haftanın birincileri Onur ve Didem oldu. Onur, romantik yemek hakkını Adnan’a devrederek ödülü reddetmişti. Adnan ise bu hakkını Didem’le birlikte anlaşarak Gözde ve Ünal çiftine hediye etti. Onur ve Didem’in birinciliğinin ardından sıra oylamaya geldi. Kısmetse Olur’a veda edecek isim için adaylar tek tek oylarını kullandı. Evden gitmesi yönünde en çok oyu gelinler evinden Yağmur alırken, damatlar evinden ise bu isim Ünal oldu. Ünal’ın ayağa kalkması ve eleme potasına girmesi üzerine Gözde zor anlar yaşadı. Onun evde kalması gerektiğini belirterek, gidecek olan ismin kendisi olduğunu söyledi. Ünal’ın üzülmesine sebep olduğu için suçluluk hisseden Gözde gözyaşlarını tutamadı.

Kısmetse Olur 26 Şubat'ta Kim Elendi?

YAĞMUR VE ÜNAL ELEME POTASINDA !

Kısmetse Olur 26 Şubat'ta Kim Elendi?
Eleme potasında ismi yazılan adaylardan Ünal, fenalaşarak tekrar hastaneye kaldırıldı. Herkes büyük bir heyacan ve merak içinde zarftan çıkacak olan kararı bekliyordu. Ve tüm gözler kararı beklerken Seda Akgül zarfı açtı! Zarftan çıkan karara göre bu hafta eleme olmayacaktı. Böylelikle Ünal elenmekten son anda kurtularak, evde bir hafta daha kalma şansı yakaladı.

Kısmetse Olur 26 Şubat'ta Kim Elendi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler