Ana SayfaDizilerKısmetse Olur 26 Mart Eleme Gecesi Yayınlandı!

İlgili Postlar

Kısmetse Olur 26 Mart Eleme Gecesi Yayınlandı!

Kısmetse Olur 26 Mart Pazar gecesinden özel eleme bölümü ile ekranlara geldi. Her pazar gecesi yapılan elemeler ile birlikte evden bir ya da iki kişinin ayrıldığı Kısmetse Olur dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle de yine eleme heyecanını ekranlara getirdi.

Kısmetse Olur 26 Mart Eleme Gecesi Sürprizlerle Doluydu

Haftanın finalinde sürpriz gelişmeler yaşanırken özellikle en çok dikkat çeken gelişme Aycan ile Onur’un bir araya gelmesi oldu. Gecede oldukça önemli bir sürpriz de yaşandı.

Kısmetse olur 26 Mart gecesinde Melis ve İlkay’ın birinci olmasının ardından adı en çok söylenen Onur evden gitme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Özellikle Aycan ile yeni bir ilişkiye başlayan Onur’un evden ayrılma tehlikesi yaşaması bu konuda tüm sevenleri üzdü. Onur’un evden ayrılma tehlikesi ortaya çıktıktan sonra Tankut kendini öne attı ve evden gönüllü olarak elenmek istediğini söyledi.

Tankut Kendini Feda Etti

Tankut tarafından yapılan bu hamle herkeste büyük bir şaşkınlık yaratırken Tankut, Onur’un elenmesini bu sayede önlemeye çalıştı. Tankut tarafından yapılan bu çıkış sonrasında yapım ekibi tarafından yeni bir açıklama yapılırken evden elenen ismin gönüllü olarak adını açıklayan Tankut oldu ifade edildi.

Tankut’un evden elenmesi bu açıklama ile birlikte kesinleşirken, Tankut çok sevdiği arkadaşları için kendini feda etmiş oldu. Eve girdiği ilk günden itibaren farklı adaylar ile ilişki yaşamaya çalışsa da mutlu bir birliktelik yaşayamayan Tankut için bu gelişmeyle birlikte evdeki tüm hayaller de sona ermiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler