Ana SayfaDizilerKısmetse Olur 24 Şubat Fragmanı Yayınlandı! Ünal Bayılıyor!

İlgili Postlar

Kısmetse Olur 24 Şubat Fragmanı Yayınlandı! Ünal Bayılıyor!

Kısmetse Olur 24 Şubat fragmanı oldukça dikkat çekti. Evin üzgün adaylarından birisi olan Ünal, yaşadığı olaylar sonrasında fenalaştı. Fragmanda Ünal’ın hastaneye kaldırıldığı görüntüler paylaşıldı.

Kısmetse Olur 24 Şubat Fragmanı Dikkat Çekiyor!

Kısmetse olur 24 Şubat fragmanı yayınlandıktan sonra özellikle programı takip eden kişiler Ünal’ın sağlık durumunu merak ederken, konu ile ilgili yarın açıklama yapılacağı belirtildi. Kısmetse Olur 24 Şubat fragmanı bugün yayınlanan yeni bölümün ardından ekranlara getirildi. Yarın gündüz kuşağında yayınlanacak yeni bölüm, fragmanda yaşanacak olaylar kesintisiz bir şekilde izlenebilecek. Şu ana kadar paylaşılan görüntülerde Ünal’ın evde herhangi bir sağlık problemi olmadığı bir sırada fenalaştığı görülüyor. Ardından eve yapımcıların sağlık ekibi girerek Ünal’ın müdahale ettiği görülüyor. Ambulans ile en yakın hastaneye kaldırılan Ünal’ın sağlık durumunun ciddi olup olmadığını bilinmezken yarın yayınlanacak yeni bölümü ile birlikte bu konudaki soru işareti de giderilecek.

Gözde’ye Talip Olmuştu!

Ünal evde Gözde’ye talip olmuştu. Fakat yaşanan olaylar nedeniyle stresli dönemden geçen Ünal’ın strese bağlı çeşitli sorunlar yaşayabileceği de tahmin ediliyor. Programda yaşanan olayların büyük bir bölümü daha önceden internete sızdırılmış olsa da Ünal’ın sağlık durumu ile ilgili henüz bir detay paylaşılmadı. Bu açıdan Ünal’ın sağlık probleminin ne olduğu ve damat adayının evdeki yaşamına devam edip edemeyeceği yarın yayınlanacak yeni bölümü ile birlikte açıklanacak.

Kısmetse Olur 24 Şubat Fragmanı ise şu şekilde;

https://www.youtube.com/watch?v=t2pyyKbMeRg

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler