Ana SayfaDizilerKısmetse Olur 14 Nisan Fragmanı Yayınlandı: Kemal Eve Dönüyor

İlgili Postlar

Kısmetse Olur 14 Nisan Fragmanı Yayınlandı: Kemal Eve Dönüyor

Kısmetse Olur 14 Nisan fragmanı ile birlikte sürpriz gelişmeler de paylaşıldı. Özellikle Kemal’in eve tekrar dönmesi, Melis ile Kemal aşkının tekrar başlayacağına dair önemli bir mesaj verdi.

Son dönemlerin en popüler programlarından birisi olan Kısmetse Olur’da heyecan hiç azalmıyor. Eve giren ve çıkan adaylar, kafaların karışmasına neden olurken, Melis ile bir ilişkiye giren fakat daha sonrasında evden ayrılan Kemal’inKısmetse Olur 14 Nisan fragmanında eve geri döndüğü görülüyor. Özellikle son bölümün hemen ardından yayınlanan Kısmetse Olur 14 Nisan fragmanı ile ortaya çıkan bu durum, Melis ve Kemal arasında yeni olayların yaşanacağını da şimdiden gösteriyor.

Kısmetse Olur 14 Nisan Fragmanı İle Sürpriz Aşk İtirafı!

Kısmetse Olur 14 Nisan fragmanı ile birlikte evde sürpriz bir aşk itirafının da yapıldığı görülüyor. Öyle ki evin sessiz adaylarından olan Enes, beklenmedik bir şekilde içindeki duyguları açıklıyor. Enes’in hangi aday için duygular beslediği şu an için tam olarak bilinmese de Kısmetse Olur yeni bölümü ile birlikte bu konudaki soru işaretleri giderilecek.

Kısmetse Olur’da yarın yayınlanacak olan yeni bölüm ile birlikte evde bir hafta daha geride kalacak. Özellikle hafta içi yayınlanan ve yayınlandığı saatlerde en çok izlenen yapımlardan birisi olmayı başaran Kısmetse Olur, final öncesindeki son günüyle yine en çok izlenen ve konuşulan yapımlardan birisi olmayı başaracak.  Kısmetse Olur’un bu hafta içerisindeki yayınlanacan son bölümü sonrasında gözler finale çevrileceği gibi son bölüm, final öncesinde oldukça önemli.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler