Ana SayfaDizilerKırgın Çiçekler Dizisinde Büyük Şok!

İlgili Postlar

Kırgın Çiçekler Dizisinde Büyük Şok!

ATV ekranlarının Kırgın Çiçekler adlı sevilen dizisinin yayınlanan 90. Bölüm fragmanı şok etkisi yaptı. Geçen hafta, yeni sezonunu açan dizi filmin; önümüzdeki pazartesi günü ekranlara gelecek bölümünde, Serkan’ın durumu ve Kader’in öz babasının ortaya çıkışı büyük şok yaşatacak.

Başrollerinde; Gökçe Akyıldız (Songül), Biran Damla Yılmaz (Eylül), Çağla Irmak (Kader), Hazar Motan (Cemre), Aleyna Solaker’ in (Meral) bulunduğu Kırgın Çiçekler adlı dizi film, heyecanlı sezon finaliyle tatile girmişti. 18 eylülde merakla beklenilen 89. Bölümüyle, 3. sezonunu açtı ve büyük ilgi gördü. Dizinin; 90. bölümünden yayınlanan fragmanıyla da önümüzdeki günlerde, izleyicileri beklenmedik gelişmeler bekliyor.

Kırgın Çiçekler Dizisinden Serkan Ayrılıyor mu?

Kırgın Çiçekler Dizisinden Serkan Ayrılıyor mu?

Geçen haftaki bölümde, Serkan’ın (Mehmet Aykaç) bayılması merak uyandırmıştı. Yeni bölümde ise Serkan’ın ileri derecede kanser olduğu öğreniliyor. Yapılan tüm tıbbi müdahalelere cevap veremeyen Serkan, hayatını kaybedecek. Serkan’ın durumu ailesini ve arkadaşlarını çok üzecek.

[irp]

Tayanç Ayaydın Yeni İmajıjla Kırgın Çiçekler Dizisinde

Dizinin Yeni Sürpriz İsmi İddialı Bir Giriş Yapıyor!

Dizinin yeni bölümünde, Kader’den (Çağla Irmak) haberi olmayan öz babası ansızın ortaya çıkıyor. Kader’in yerine geçmiş olan Meral (Aleyna Solaker); tam da zengin bir hayata alışmışken, gerçeklerin ortaya çıkacağından dolayı köşeye sıkışmıştır. Bir ayağı çukurda olan dede Sadri Bey, Meral’e DNA testi yaptırmaya karar verir. Ansızın diziye giren, Kader’in babası Ejder ise Meral’in gerçek kızı olduğuna inanmaz.

Kırgın Çiçekler’e yeni sezonunda, Kader’in babası Ejder rolüyle giriş yapan sürpriz isim ise en son “Hayat Şarkısı” adlı dizide ‘Hüseyin Cevher’ rolüyle tanıdığımız, başarılı oyuncu Tayanç Ayaydın olacak. Yeni imajıyla da dikkat çeken Ayaydın, Kırgın Çiçekler’in yeni bölümlerine renk katacak gibi görünüyor.

Tayanç Ayaydın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler