Ana SayfaDünyaKim Kardashian, soygun ve tecavüz girişimi anında yaşadıklarını anlattı

İlgili Postlar

Kim Kardashian, soygun ve tecavüz girişimi anında yaşadıklarını anlattı

Ünlü şov yıldızı Kim Kardashian’a tecavüz girişimi, geçen yıl Ekim ayında Fransa’da yaşadığı soygun ve tecavüz girişimi anılarında yaşadığı korkuyu anlattı. Olayın üzerinden beş ay geçtikten sonra yaşadıklarını kelimelere döken ünlü yıldız, gözyaşlarına boğuldu. Detaylar haberimizde…

Amerikalı televizyon yıldızı Kim Kardashian, geçen yıl Ekim ayında Fransa Paris’te sabaha karşı saat 02:00 sıralarında kaldığı otelin odasında polis kılığında eli silahlı beş kişi tarafından rehin alınarak 10 milyon dolar değerinde mücevheri çalınmıştı. Olay sonrası yaşadığı korkunç anları habercilere anlatan Kardashian, “Tecavüzden korktum” diye konuşmuştu.

Kim Kardashian, olayın üzerinden beş ay geçtikten sonra ailesi ile birlikte yaptıkları kendi isimlerini taşıyan şov programında konuştu ve yaşadığı korku dolu anları kardeşlerine anlattı.

“İçlerinden biri bacaklarımı tutuyordu, ben de korkudan ne yapacağımı bilmez bir haldeydim, üzerimde kıyafetlerim de yoktu. Beni yatağın önüne doğru çekti ve işte o an ‘Tamam, bana tecavüz edecekleri an bu’ dedim kendi kendime. Kendimi zihinsel olarak bu korkunç gerçeğe hazırlamıştım ki sonrasında vazgeçti. Bacaklarımı bantladı ve elindeki silahı kafama doğrulttu. O an dua etmeye başladım.

Kourtney’nin yatağın üzerindeki cansız bedenimi gördüğünde nasıl hissedeceğini düşündüm. Sonrasında onlara ‘Bizi öldürecek misiniz?’ diye sordum. ‘Bir bebeğim ve ailem var lüften yaşamama izin verin’ diye onlara yalvardım. Ancak beni anlamıyorlardı. Onlara paramın olmadığını söyleyince, beni koridora sürüklediler o zaman adamların elindeki silahı da net bir şekilde gördüm. Silaha ve merdivenlere baktım. Beni arkamdan vurup atabilirlerdi. O sırada kaçmak için kendime fırsat arıyordum ancak bu durumdan kurtulabileceğime dair hiçbir belirti yoktu. Hırsızlar beni daha sonra balkona çıkardı ellerim ve ayaklarım bağlıydı. Bu sırada hırsızlardan iki tanesinin Fransız polisi gibi giyindiğini gördüm. Moda tasarımcısı arkadaşım Simone kendisini tuvalete kilitleyip kardeşlerimi aramasa belki de hayatta olmazdım.”

Olayın ardından konuşan otelin özel güvenlik uzmanı Stanulis, Daily Mail’e “Bu ya binanın içerisinde birinin işi ya da bir reklam malzemesi. Çünkü bina çok güvenli. Birileri bu beş adama para verip Kardashian yalnızken binanın içine almış olmalı.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler