Ana SayfaÜnlülerKerimcan Durmaz ve Sefa Doğanay bir araya geldi, kahkahalar havada uçuştu

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz ve Sefa Doğanay bir araya geldi, kahkahalar havada uçuştu

Sosyal medya fenomeni, modacı ve DJ Kerimcan Durmaz, Yetenek Sizsiniz yarışmasında tanınan Sefa Doğanay ile bir araya geldi. Bülent Ersoy ve Ebru Gündeş taklitleri yapan Durmaz ve Doğanay, sosyal medyayı kırdı geçirdi. İşte detaylar…

Yaptığı paylaşımlar ile sosyal medya fenomeni olan ve son zamanlarda DJ ve modacı unvanlarına da sahip olan ünlü isim Kerimcan Durmaz, Yetenek Sizsiniz yarışmasında yaptığı taklitler ile sevilen ve kısa sürece herkesin tanıdığı bir isim haline gelen Sefa Doğanay bir araya geldi. İki fenomen ismin buluşmasında komik görüntüler ortaya çıktı.

Kerimcan Durmaz, Seda Doğanay ile birlikte önce Ebru Gündeş’in ardından da Diva Bülent Ersoy’un taklidini yaptı. Kısa bir süre Kemal Doğulu’nun da eşlik ettiği taklitlerin videosunu Kerimcan Durmaz, Instagram’ın hikaye bölümünden takipçileri ile paylaştı. Hayranları, Kerimcan Durmaz ve Sefa Doğanay taklitlerini kahkahalarla izledi.

Kerimcan Durmaz, şu sıralar TV 8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim isimli moda yarışması programında Nur Yerlitaş, İvana Sert ve Kemal Doğulu ile birlikte jüri üyeliği yapıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler